ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ : ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ , Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

3/02/2015 10:18:00 μ.μ.
Ως μία γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου βλέπουν οι δύο φιναλίστ τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ.
Οι Χουλιαράδες, ως πρωτάρηδες, και η Προοδευτική Περάματος ως πιο έμπειρη με ήδη τρεις τελικούς και δύο κατακτήσεις, σε λίγα 24ωρα θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο του «Ζωσιμάδες» για να μονομαχήσουν για την κούπα.
Σε μία προσπάθεια να αναβαθμιστεί το προϊόν, η ΕΠΣΗΠ καθιερώνει και την ανάδειξη MVP του τελικού, τον οποίο θα επιλέξουν οι δημοσιογράφοι, ενώ διοργάνωσε τη Δευτέρα το βράδυ και κοινή συνέντευξη τύπου που συμμετείχαν οι πρόεδροι των ομάδων, Κώστας Σιόντης (Χουλιαράδες) και Κώστας Παύλου (Προοδευτική), οι προπονητές, Νίκος Γκούρας (Προοδευτική) και Σπύρος Τασιούλας (Χουλιαράδες) και οι αρχηγοί των ομάδων Γιώργος Ντόβας (Προοδευτική) και Θανάσης Τάτσης (Χουλιαράδες).
epsipsynprinteliko1Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Παναγιώτης Γκόλιας δήλωσε ότι είναι χαρούμενος που η πρώτη διοργάνωση επί θητείας Κώστα Βρακά ολοκληρώνεται πετυχημένα, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στις 57 ομάδες που συμμετείχαν στη διοργάνωση και στις δύο φιναλίστ και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία.
Χαρακτήρισε τον τελικό του κυπέλλου ως γιορτή και να κερδίσει ο καλύτερος.
Ο πρόεδρος της Προοδευτικής Περάματος, Κώστας Παύλου δήλωσε χαρούμενος που η ομάδα έφτασε στον τελικό για 4η φορά (οι προηγούμενες ήταν το 1989-90, το 1997-98 και το 2009-2010) όπου αναδείχτηκε δύο φορές κυπελλούχος.
Παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή για την πορεία, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί και τους Χουλιαράδες.
Παράλληλα κάλεσε τους φιλάθλους στο Εθνικό Στάδιο για να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι που θα προσφέρει συγκινήσεις και αξίζει να το παρακολουθήσουν, ενώ ευχήθηκε να κερδίσει ο πιο τυχερός.
Από την πλευρά του ο Κώστας Σιόντης (Χουλιαράδες), τόνισε ότι αισθάνονται υπερήφανοι που για πρώτη φορά έφτασαν στον τελικό και ότι είναι κάτι υπέροχο για όποιον ασχολείται με το ερασιτεχνικό.
Ευχαρίστησε παράλληλα την ΕΠΣΗΠ για την καλή δουλειά που έκανε.
Χαρακτήρισε την ομάδα του αουτσάιντερ, σε έναν τελικό που είναι γιορτή. ΟΙ Χουλιαράδες θα προσπαθήσουν για το καλύτερο χωρίς τραυματισμούς.
Ο Νίκος Γκούρας έδωσε συγχαρητήρια στους Χουλιαράδες αλλά και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του χαρακτηρίζοντας τίμιο τον αγώνα που έκαναν.
Μάλιστα η Προοδευτική θα αγωνιστεί με στόχο να φέρει ξανά στην τροπαιοθήκη μετά από καιρό το κύπελλο.
Υπογράμμισε ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχει κινητοποίηση και από τους φιλάθλους για τον τελικό, ενώ προσκάλεσε τους φίλους του ερασιτεχνικού να έρθουν στο γήπεδο.
Παράλληλα ευχήθηκε για καθαρό τελικό και να κερδίσει ο καλύτερος.
Από την πλευρά του ο Σπύρος Τασιούλας ευχαρίστησε παίκτες και διοίκηση που έφτσαν στον τελικό και τόνισε ότι θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να χαρούν το παιχνίδι.
Μάλιστα τόνισε ότι είναι διπλά χαρούμενος γιατί και με το Πέραμα έζησε πολύ καλές στιγμές.
Μάλιστα χαρακτήρισε τον τελικό ως παιχνίδι που κάθε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής θα ήθελε να ζήσει.
Ο Γιώργος Ντόβας έδωσε συγχαρητήρια στους Χουλιαράδες, ενώ για το Πέραμα είπε ότο δούλεψαν σκληρά τη χρονιά και άξιζαν που έφτασαν στον τελικό.
Μάλιστα ανταπεξήλθαν σε μία δύσκολη χρονιά.
Ο Θανάσης Τάτσης δήλωσε χαρούμενος για την πρώτη παρουσία των Χουλαράδων σε τελικό. Ήταν ο στόχος και δούλεψαν σκληρά για να τον πετύχουν..
Παράλληλα τόνισε ότι η ομάδα του σέβεται το Πέραμα και την ιστορία του και ευχαρίστησε την ΕΠΣΗΠ και τα ΜΜΕ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top