ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 1 Μαρτίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ : ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Ο Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ,ΕΝΤΑΣΗ ,ΔΙΑΚΟΠΗΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

3/01/2015 10:59:00 μ.μ.
Μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της αγωνιστικής αναδείχθηκε ο ΑΟ Διαβολιτσίου που επικράτησε με 3-1 του Εθνικού Μελιγαλά εκτός έδρας.
Η ομάδα του Σωτήρη Δημάκη παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο πήρε μια δίκαιη νίκη και έκανε ένα μεγάλο βήμα παραμονής στην κατηγορία.
Από την άλλη, ο Μελιγαλάς ήταν πολύ μέτριος στην περισσότερη διάρκεια του αγώνα αλλά έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία.
Πάντως, το ματς δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο μιας και στο τέλος του αγώνα είχαμε ένταση, νεύρα και επεισόδια με προπυλακσμό του κ. Αλεξέα.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 13′ ο Θ. Δημητρίου έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Θεοδωρόπουλος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
Στο 43′ ο Μουστάκας έκανε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή για να διώξει ο Μητσέας, η μπάλα έφθασε στον Δικαίο που έβγαλε την σέντρα με τον Καραγιάννη να πιάνει την κεφαλιά αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του ΑΟΔ.
Στο 54′ ο Καπόγλης έκανε ωραίο γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
Στο 56′ ο Καραγιάννης έκανε το σουτ με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι και στην συνέχεια να διώχνει σε κόρνερ ο Μητσέας.
Στο 59′ ο Μελιγαλάς έφθασε κοντά στην ισοφάριση μετά από διπλή χαμένη ευκαιρία με πρωταγωνιστή του Μουρούσια.
Στο 69′ έγινε η φάση που χάλασε όλο το ματς. Ο Δικαίος έκανε την σέντρα με τους αμυντικούς του ΑΟΔ ναι διώχνουν άλλα με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για χέρι αλλά ο διαιτητής συνέχισε το ματς κανονικά. Είχαμε ένταση και διαμαρτυρίες του πάγκου του Μελιγαλά και αποβολή του παράγοντα κ. Μακρή.
Στο 76′ ο Θεοδωρόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, δεν μπόρεσε να διώξει ο Καστριτσέας την μπάλα (του έφυγε μέσα από τα χέρια) η οποία έφθασε στον Βουρνά που με πλάσε από κοντά έγραψε το 0-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Στο 83′ ο Μουρούσιας κέρδισε πέναλτι από τον Μητσέα. Ο Καραγιάννης το εκτέλεσε εύστοχα μειώνοντας προσωρινά σε 1-2.
Στο 87′ ο Θεοδωρόπουλος έκανε σέντρα ακριβείας για τον Θ. Δημητρίου που με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-3.
Με το που ολοκληρώθηκε ο αγώνας είχαμε εκ νέου ένταση με φιλάθλους να μπαίνουν  στον αγωνιστικό χώρο και να κινούνται απειλητικά προς τον κ. Αλεξέα ο οποίος πρόλαβε και μπήκε στα αποδυτήρια. Στην συνέχεια ήρθε η αστυνομία για να ηρεμήσει τα πνεύματα.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Αλεξέας με βοηθούς τους Σκόρδο και Τσίρμπα.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ (Γιώργος Καλόμαλος): Καστριτσέας, Παπαδόπουλος, Γερμάνης (57΄ Θανόπουλος) Πιτσιλής, Κανελόπουλος, Μουστάκας, Λάγιος (46΄Φωτιάδης), Γεωργόπουλος, Δικαίος (75′ Κοψαχείλης)  Μουρούσιας, Καραγιάννης.
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ (Σωτήρης Δημάκης): Μητσέας, Χ. Παπαγεωργίου, Κωστόπουλος, Δασκαλάκης, Καπόγλης (66΄Βουρνάς), Μάρης, Καστριτσέας, Π. Δημητρίου, Σκαρπαλέζος, Θ. Δημητρίου (88΄Πεϊδης), Θεοδωρόπουλος (90′ Παπαδόγιαννης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top