ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 1 Μαρτίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΠΡΟΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΑΕΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ

3/01/2015 09:32:00 μ.μ.
Μετά τα σημερινά γεγονότα στην αναμέτρηση Αετού Βασιλικών-Απόλλων Κάτω Σχολαρίου, όπου ο διαιτητής Πετρίδης διέκοψε τον αγώνα μετά από μια στιγμή έντασης με παίκτες του Αετού, η διοίκηση των Βασιλικών ανακοίνωσε την αποχώρηση της από το πρωτάθλημα.
Συγκεκριμένα, με επιστολή προς το Epsm24, η διοίκηση του Αετού Βασιλικών και συγκεκριμένα η πρόεδρος του συλλόγου Ευαγγελία Κούσα, αναφέρει τα εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΟ ΑΕΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ
Η διοίκηση και εγώ προσωπικά η πρόεδρος της ομάδας Ευαγγελία Κουσά καταγγέλλω την διαιτησία του κυρίου Πετρίδη, πως ήταν προκλητικά κατευθυνόμενη και εντελώς ανεπίτρεπτη. Κύριοι της ΕΠΣΜ, αν και είμαι γυναίκα πρόεδρος, συνυπάρχω στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου εδώ και κάποια χρόνια χωρίς να έχω συναντήσει ξανά τέτοιου είδους προκλητική συμπεριφορά διαιτητή. Παρόλο που προσπάθησε και γω να του μιλήσω ήρεμα με σκοπό να κατευνάσω το κλίμα και να συνεχιστεί το παιχνίδι (γιατί κατά τη γνώμη μου δεν υπήρχε λόγος να διακοπεί ο αγώνας). Εν τούτοις ο κύριος Πετρίδης, διέκοψε τον αγώνα. Μέσα στα αποδυτήρια συνοδεία αστυνομίας επειδή είχε δώσει δύο κόκκινες σε παίκτες που υποτίθεται τον χτύπησαν σοβαρά, χωρίς να έχει κανένα τραύμα και γράφοντας μια ολόκληρη έκθεση στο Φ.Α τονίζοντας πως είναι ζαλισμένος.
Παρεμπιπτόντως κανείς από επόπτη ή παρατηρητή δεν είδε αυτά που κατέγραψε ο κύριος Πετρίδης. Ούτε ο αρχηγός της αντίπαλης ομάδας όταν ρωτήθηκε από τον αρχηγό μας. Θα ήθελα να τονίσω πως η ομάδα μας δεν χρειαζόταν την βοήθεια της διαιτησίας γιατί ήταν πολύ ανώτερη του αντιπάλου (δύο δοκάρια και πολλές ευκαιρίες και ένα πέναλτι που εσκεμμένα δεν δόθηκε.). Ο κύριος Πετρίδης (που μάλλον εκτελούσε εντολές άλλων), κατάφερε να διακόψει το ματς με τρεις κόκκινες κάρτες, να φέρει εις πέραν το έργο που το είχαν αναθέσει. Αυτό επιβεβαιώθηκε αργότερα.
Για να καταλάβετε τι λέμε, ενώ υπάρχουν δύο χώροι στάθμευσης στο γήπεδο που παρκάρουν και οι αντίπαλοι παίκτες τα αμάξια τους, ο κύριος Πετρίδης είχε παρκάρει ένα χιλιόμετρο μακριά από το γήπεδο. Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου αποφασίστηκε η αποχώρηση από το πρωτάθλημα και η κατάθεση δελτίων διότι ως τώρα, την 16η αγωνιστική, ποτέ δεν δέχθηκε βασικός μα παίκτης κόκκινη κάρτα (δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με την αντίπαλη ομάδα και τονίζω πως και οι φιλοξενούμενοι θεώρησαν απαράδεκτη τη διακοπή και ήθελα να συνεχιστεί το παιχνίδι, κάτι που είναι προς τιμή τους ότι όλοι οι παίκτες και οι αντίπαλοι αποχώρησαν αγκαλιασμένοι.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top