ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ : ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΤΑΛΟ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ

3/02/2015 05:36:00 μ.μ.
Επέστρεψε στις νίκες ο Άτταλος πετυχαίνοντας μια σπουδαία νίκη επί του Λέοντα παρά το γεγονός πως έπαιζαν για μεγάλο διάστημα με παίκτη λιγότερο με τον Κώστα Λινάρδο στο πάγκο να γεύεται για πρώτη φορά τη νίκη μετά από πολλές ανεπιτυχείς προσπάθειες, ύστερα από τη πρόσληψη του, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 6΄με τον Μονέ αλλά οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το αποτέλεσμα μέσα σε 40 λεπτά με γκολ του Συμεωνίδη(9’,49’).

Στο 65’ το παιχνίδι στράβωσε ακόμη περισσότερο για τον Άτταλο, που είδε να χάνει τον Μουατζίρι με 2η κίτρινη κάρτα αλλά η συνέχεια άνηκε αποκλειστικά σε εκείνον. Ο Ασλανίδης στο 85ο λεπτό έφερε το ματς στα ίσια αλλά ο Μπαγδάτογλου με παλικαρίσιο γκολ έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Σταμάτη.

Λέων: Μήτρος, Μιχαηλίδης, Σαββίδης, Γεωργούσης(90’Ζωγράφος), Ιακωβίδης, Νικολόπουλος(71’Μανάφας), Αγγελιδάκης, Σπυρίδης, Τσάτσας(57΄Ζίβας), Συμεωνίδης, Σεμερτζίδης.

Άτταλος Νέας Περάμου: Πορανίδης, Κουτσομύτης(90’Ρόκας), Μουατζίρι, Ευσταθιάδης, Μπαγδάτογλου, Βούκα, Τσαπάρας, Μονέ, Κουσίδης, Αριστόπουλος(70’Χάντης), Κουσίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top