ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ : ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΙΚΦΟΡΑ Ο ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ , 4-0 ΤΟΝ ΚΡΙΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

3/02/2015 05:34:00 μ.μ.
Νικηφόρα συνέχισε ο πρωτοπόρος Ακράτητος σκορπώντας στους 4 ανέμους τον Κριό Ασπροπύργου.

Μολονότι τα πράγματα δεν εκτυλίχθηκαν καλά για τους νικητές καθώς στο 25’ έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Χαράλαμπου Ντάμπου για χτύπημα στον Βάνζτο εκτός φάσης, οι «πράσινοι» δεν επηρεάστηκαν και προηγήθηκαν πριν το τέλος του ημιχρόνου με τον Λέανδρο Ντάμπο, που τις τελευταίες αγωνιστικές έχει πάρει τη σκυτάλη στο σκοράρισμα και δε σταματά να πυροβολεί τα αντίπαλα δίχτυα.

Στο 75ο λεπτό ο Κριός έμεινε με 10 παίκτες με τον Αγκάνοβ να κερδίσει πέναλτι και αποβολή του πορτιέρο Ζερζελίδη με τον Γκότση να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του από τα έντεκα βήματα.

Ο Ακράτητος δε σταμάτησε εκεί και με τον Κριό να μη μπορεί να αντιδράσει ο Καλέμι στο 80’ και ο Παρασίδης στο 83’ έδωσαν διαστάσεις θριάμβου αυξάνοντας παράλληλα τη διαφορά από τον δεύτερο Θρασύβουλο στους 11 που είχε ρεπό.

Κριός Ασπροπύργου: Ζερζελίδης, Μίχος(75’Γεροδήμος), Σίνος Λ., Σίνος Ε., Βαλμάς, Ασβεστόπουλος, Ζώτος, Βάντζος, Παναγιώτου, Σύρος(57’Τόλας), Καλοϊδάς(75’Στεφανίδης).

Ακράτητος: Σαββόπουλος, Καράπαπας, Λαυρεντιέβ(66΄Σιακαβάρας), Αγκάνοβ, Ζησούδης, Ντάμπος Χ., Γκότσης, Ντάμπος Λ.(67’Παναγιώτου), Πλαβούκος(55’Παρασίδης), Καλέμι, Λούντζης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top