ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 1 Μαρτίου 2015
0 σχόλια

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ 20ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ 1ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ , ΑΥΞΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ

3/01/2015 08:37:00 μ.μ.
Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ
 
Δόξα… στον Πανσερραϊκό

Η Δόξα Δράμας νίκησε τον Άρη κι αυτό ευνόησε τον Πανσερραϊκό ο οποίος άνοιξε τη διαφορά.
Εύκολη νίκη, 3-1, στην Ελευθερούπολη επί του τοπικού Ορφέα πήρε ο Πανσερραϊκός. Αυτό έφερε και το +4 από τον Άρη, ο οποίος ηττήθηκε 1-0 στη Δράμα από την τοπική Δόξα κι έμεινε πισω στην κούρσα ανόδου.
Η Καβάλα πήρε δύσκολη νίκη 1-0 επί της Θύελλας Φιλώτα, ενώ ο Καμπανιακός επικράτησε 3-0 του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος. Ο Ηρακλής Αμπελοκήπων επικράτησε 1-0 του Άρη Ακροποτάμου, ενώ στο ακριτικό ντέρμπι ο Έβρος Σουφλίου νίκησε 1-0 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Τέλος, Εθνικός Νέου Αγιονερίου και Αναγέννηση Γιαννιτσών έμειναν στο 1-1 ενώ αναβλήθηκε το ματς της Καστοριάς με τον Απόλλωνα Αρναίας.

ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ  1 – 3
 
«Καθάρισε» από το 1ο ημίχρονο

ΕΛΕΥΘΕΡOΥΠΟΛΗ:
Ο Πανσερραϊκός πέρασε νικηφόρα από την Ελευθερούπολη με 1-3 και παραμένει μόνος στη κορυφή του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Προηγήθηκε με 0-1 από το 7ο λεπτό της συνάντησης με αυτογκόλ και με δύο ακόμη τέρματα σε ένα μόλις λεπτό (38ο και 39ο) έκανε το 0-3 στο ημίχρονο. Ο Ορφέας μπήκε καλύτερα στην επανάληψη, μείωσε σε 1-3 στο 60ο λεπτό αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και το σκορ δεν άλλαξε. Άλλη μια ήττα για την ομάδα του Παντελή Στυλιανού που μένει πίσω στο κυνήγι της παραμονής.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 7 σουτ του Περπερίδη σε κόρνερ ο Κοσμίδης. Στην εκτέλεση του σουτ του Μουτεσίδη, η μπάλα κόντραρε στον Κερμενίδη για το 0-1.
Στο 10 κεφαλιά του Γαϊδαρτζή άουτ.
Στο 28 φάουλ του Μουτεσίδη, κεφαλιά του Βοσκόπουλου λίγο άουτ.
Στο 29 από κοντά ο Σαβελίδης τσίμπησε τη μπάλα στην περιοχή αλλά κατέληξε άουτ. Στο 35 κεφαλιά του Θεοδωρίδη απέκρουσε ο Ανδρούτσος.
Στο 38 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουτεσίδη αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή έγινε το 0-2.
Στο 39 σέντρα του Παπαστεργίου, κεφαλιά του Γαϊδαρτζή και 0-3.
Στο 60 σουτ του Σκέντου πολλά μέτρα έξω από την περιοχή και 1-3.
Στο 65 ο Σαβελίδης δέχθηκε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, έκανε το σουτ υπό πίεση άουτ.
Στο 71 σέντρα του Γαλακτερού, γυριστό σουτ του Γαϊδαρτζή από την περιοχή άουτ. Στο 80 κεφαλιά του Βραμέντσαλη, έδιωξε ενστικτωδώς σε κόρνερ ο Ανδρούτσος.
Στο 88 εκτέλεση κόρνερ από τον Τριανταφυλλίδη, διώξιμο στη περιοχή, η μπάλα ξανά στον ίδιο παίκτη που έκανε σέντρα και ο Βακιρτζής είχε προσπάθεια στο δοκάρι.
Στο 90 φάουλ του Τριανταφυλλίδη έπιασε ο Ανδρούτσος.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Δραγάτης, Μαλανδρής και Χριστάκογλου (Χαλκιδικής).
ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ (Π, Στυλιανού): Κοσμίδης, Κεχαγιάς (79’ Βακιρτζής), Τριανταφυλλίδης, Βραμέντσαλης, Σκέντος, Τσίτσι, Σαβελίδης, Χριστοδουλίδης, Θεοδωρίδης (55’ Αϊβάζης), Κερμενίδης, Κυγάης (50’ Ουζούνογλου).
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Κ. Βασιλακάκης): Ανδρούτσος, Μουτεσίδης, Γαλακτερός, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Περπερίδης, Ναβαγιέφσκι (75’ Μπονέρης), Ολίσε (89’ Τριανταφύλλου), Παπαστεργίου (65’ Ρούτσης), Τσιμίκας, Γαϊδαρτζής.


Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ – ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ  1 – 0
 
Μέτρησε η ουσία, κρατάει τους 3 βαθμούς.

Ο ΑΟΚ κρατάει τους 3 βαθμούς και προχωράει. Η νίκη ήρθε με μπόλικο άγχος αλλά υπήρχαν απουσίες βασικών παικτών με τα προβλήματα να είναι πολλά, τα τελευταία 24ωρα(άρρωστοι πολλοί παίκτες).  Αυτό ήταν το μεγάλο  ελαφρυντικό.  Φαινόταν ότι έλειπε η φρεσκάδα.
Ο ΑΟΚ προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 1-0 και θα μπορούσε στις αρχές της επανάληψης, τουλάχιστον να είχε πετύχει ένα ακόμη γκολ.
Όσο περνούσε η ώρα και δεν ερχόταν το δεύτερο γκολ, υπήρχε άγχος στο αγωνιστικό χώρο αλλά και στην κερκίδα. Με την είσοδο του Μπαρέτα στη θέση του θετικού Παρμαξίδη, ο ΑΟΚ  έγινε πιο ευέλικτος,  αλλάζοντας το σχήμα από 4-4-3 σε 4-4-2.
Ο Παππάς ήταν εκτός ρυθμού κάτι που δε βοήθησε το επιθετικό κομμάτι. Η κερκίδα μάλλον ξύπνησε με το γκολ της Δόξας Δράμας και το πανηγύρισε έντονα. Ηταν ένα δώρο. Ο ΑΟΚ θα μπορούσε να κερδίσει πιο εύκολα, έστω  και να είχε πολλά κενά διαστήματα στην απόδοση του.
Το φιλμ του αγώνα
3`  Ωραία κάθετη πάσα του Γκαρακλίδη, σουτ του Μπρατσιάνι, με τα πόδια σώζει ο Αμπατζίδης.
26` Σέντρα του Παρμαξίδη απόκρουση του Αμπατζίδη, κεφαλιά του Κανούλα το 1-0, παρά την προσπάθεια αμυντικού να διώξει τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή.
32` Φάουλ του Ζαρογιάννη, κεφαλιά του Ζηνόβιου άουτ.
45+ Ακυρώνεται γκολ του Μουρατίδη, ως οφσάιντ.
49` Ατομική προσπάθεια και πλασέ του Μπρατσιάνι, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.
52` Ο Παρμαξίδης μόνος του από πλάγια θέση, πλασάρει άουτ ενώ ο Παππάς περίμενε παράλληλη πάσα.
66` Σουτ του Μπρατσιάνι από καλή θέση, βρίσκει σε αμυντικό και κόρνερ.
67` Σουτ του Ιορδανίδη η μπάλα στη ρίζα του αριστερού κάθετου δοκαριού. Στην εξέλιξη της φάσης ο Μπρατσιάνι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα  αλλά από θέση οφσάιντ.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Κουναλάκης (Ξάνθης), Δημητριάδης (Θράκης) και Κούλα (Ξάνθης).
Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ (Κ. Ανυφαντάκης): Φιρινίδης, Σταματόπουλος, Βιτλής, Γκαρακλίδης, Ιορδανίδης, Μκρτσιάν, Παππάς (77’ Παπαδόπουλος Γρ.), Μπάτζιος, Κανούλας (81’ Κρυστάλλης), Παρμαξίδης (62’ Μπαρέτας), Μπρατσιάνι.
ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Ν. Παπανώτας): Αμπατζίδης (81’ Στεργιάδης), Γ. Σιδηρόπουλος, Κιοσκερίδης, Μισαηλίδης (77’ Αρβανίτης), Ζαρογιάννης, Γετίμης, Χαϊτίδης, Μουρατίδης (56’ Ανδρεάδης), Ζηνόβιος, Χαραλαμπίδης, Σιμηχανίδης.
*Οι  δηλώσεις των προπονητών
Κώστας Ανυφαντάκης (προπονητής ΑΟΚ): « Περιμέναμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει πάρει 18 πόντους, εκτός έδρας.  Μια ομάδα μ` ένα πολύ καλό αμυντικό πλάνο. Είχαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, καθώς 6 παίκτες μας, προσβλήθηκαν από ίωση. Ο Μπαντάνης, ο Μπαρέτας, ο Διαμαντίδης, ο Βιτλής με δυο προπονήσεις και οι τερματοφύλακες με ελάχιστες προπονήσεις. Επίσης έλειπε και ο Γαβριηλίδης. Αλλάξαμε το σχέδιο παιχνιδιού. Θέλαμε πρώτα να μη δεχθούμε γκολ και μετά να το σημειώσουμε πρώτοι. Πήραμε μια σπουδαία νίκη με πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ήταν πολύ δύσκολη αυτή η εβδομάδα για μας.
Σε αυτή τη μέτρια μέτρα που ήμασταν θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει πιο πριν το παιχνίδι με 2-0 η 3-0. Είχαμε μεγάλες ευκαιρίες. Κρατήσαμε αγχωτικά μέχρι το τέλος. Ο αντίπαλος δεν απείλησε με ιδιαίτερες φάσεις.
Είναι σπουδαίο να έχουμε τους 3 βαθμούς, παιχνίδι με παιχνίδι. Εμείς κοιτάμε κάθε φορά το παιχνίδι που έχουμε. Τώρα αρχίζει στην ουσία το πρωτάθλημα.
Πάντα κάθε Κυριακή, οι άνθρωποι που έρχονται εντός και ειδικά εκτός, μας βοηθάνε πάρα πολύ και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».
*Νίκος Παπανώτας (προπονητής Θύελλας Φιλώτα): «  Ήρθαμε στο σημερινό(χθεσινό) παιχνίδι να δείξουμε την αξία μας. Δεν ήρθαμε σαν θεατές. Οι παίκτες μου ήταν πρωταγωνιστές απέναντι στην ιστορική ομάδα της Καβάλας που παλεύει για την άνοδο και εύχομαι να την πετύχει. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Το γκολ που δεχθήκαμε ήταν καθαρό φάουλ στον τερματοφύλακα μου. Πιέσαμε ψηλά, εγκλωβίσαμε την ομάδα της Καβάλας, στο να κάνει το παιχνίδι της. Στο β` μέρος είχαμε την κατοχή σε μεγάλα ποσοστά. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Δεν είχαμε τις τελικές που θέλαμε αλλά δεν ήμασταν κομπάρσοι. Κοιτάξαμε στα μάτια την ομάδα της Καβάλας και μας αδικεί το αποτέλεσμα».

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ  3 – 0
 
Επιστροφή στις επιτυχίες

ΧΑΛΑΣΤΡΑ:
Επιστροφή στης νίκες για τον Καμπανιακό που μετά από καλή εμφάνιση κέρδισε το αξιόμαχο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος με το ευρύ 3-0.
Ούτε οι σημαντικές απουσίες που είχε σ αυτό το παιχνίδι η ομάδα της Χαλάστρας μπόρεσαν να σταματήσουν το πάθος και την δίψα για να επανέλθει η ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.
Η ομάδα του Λεωνίδα Υφαντίδη άνοιξε το σκορ στο 15’ με τον Χρήστου και στο 32’ διπλασίασε τα τέρματα της με τον Ραγκαβίνα. Στο 34’ οι ισορροπίες άλλαξαν καθώς ο Αντωνιάδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας έτσι τον Καμπανιακό με παίκτη λιγότερο. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Σαπανίδης στο 67’ με ωρα΄΄ια προσπάθεια, ενώ στο 76’ αποβλήθηκε για την ομάδα του Βυζαντίου ο Κεφαλάς με δεύτερη κίτρινη.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Μαρόπουλος (Ημαθίας), Δημόπουλος (Φλώρινας) και Παπαδάκης (Ημαθίας).
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Λ. Υφαντίδης): Κηπουρός, Φοίτας, Σαπανίδης, Τρικαλινός (71’ Σιδηρόπυλος), Πόπτης, Ραγκαβίνας, Χατζόπουλος, Κουκουλέκης, Αντωνιάδης, Χρήστου (80’ Βαρότσης), Προβατίδης (85’ Σαρίδης).
ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ (Δ. Μαγκαφίνης): Παπαδόπουλος, Πόπτσης (46′ Κουμπρόγλου), Αγτζίδης, Μουσικάκης, Αποστόλου, Κεφαλάς, Καρλόπουλος, Μουρατίδης (74′ Σαουλίδης), Μαρκόπουλος, Τσίλογλου, Ταχματζίδης (65′ Στεργιανός).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ  1 – 0
 
Ευτυχώς σκόραρε

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ:
Σ΄ ένα κακό παιχνίδι λόγω του βαρύ αγωνιστικού χώρου ο Ηρακλής Αμπελοκήπων επικράτησε  δύσκολα του Αρη Ακροποτάμου με 1-0. Το τέρμα για τους «κυανόλευκους» πέτυχε ο Χιονίδης στο 63΄, ενώ οι Καβαλιώτες είχαν δοκάρι με τον Χιζανασβίλι στο 9΄.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Τρακαλιάνης, Ζιγκερίδης και Γκαϊτατζής (Σερρών).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Κ. Πολυχρονίδης): Ζίακας, Καρατζάογλου, Γιώγος, Κοτέντσης, Κραγιόπουλος, Γιαξής, Παπαϊωάννου, Χαψάς (81΄Τσομπάνογλου), Χιονίδης (89΄ Μπατμάς), Μαυρίδης, Πολίτης (60΄Σαράφογλου).
ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ (Ακ. Βάβαλης): Κωνσταντάκος, Καμπερίδης (81΄Μόνιας), Κωνσταντινίδης, Μαυροκεφαλίδης, Σεφερίδης, Τσολακίδης, Γιαλαμής (60΄Γιόβτσεφ), Γκεοργίεφ, Χιζανισβίλι (74΄Ζωγραφάκης) , Παπαδόπουλος, Αποστολίδης.


ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ  2 – 1
 
Βαθιά βαθμολογική ανάσα

ΣΟΥΦΛΙ: (Νίκος Γκούντλης)
Τρεις πολύτιμους βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Έβρος Σουφλίου, με σκορ 2-1 επί του συντοπίτη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και μάλιστα με ανατροπή, για 2η φορά φέτος σε Εβρίτικο ντέρμπι και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του στην κατηγορία. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι στο πάγκο του Έβρο έκατσε για πρώτη φορά ο Νίκος Ουσταμπασίδης, μέχρι πριν από λίγο καιρό στον πάγκο του Εθνικού.
Φάσεις και γκολ
3’ Πετυχαίνει τέρμα ο Τοπούζης, από θέση οφ σάιντ και ακυρώνεται.
11’ Εκτέλεση φάουλ από τον Φλώρο διώχνει θαυμάσια ο Μπινόπουλος.
13’ Νέα επίθεση από τον Εθνικό, σέντρα από πλάγια και ο Αγγελεκάκης με κοντινό πλασέ κάνει το 0-1
37’ Απαντάει στην πίεση των πρώτων λεπτών του Εθνικού ο Έβρος και στο 37’ ο Μεμέτ Εμρέ με ψηλοκρεμαστό σουτ κάνει το 1-1.
40’ Σουτ από τον Αμέτ Ερκάν φεύγει λίγο άουτ.
50’ Δυνατά στην έναρξη της επανάληψης ο Έβρος και ο Μεμέτ Εμρέ πάλι με σουτ από πάσα του Τοπούζη και λάθος της άμυνας, κάνει την ανατροπή, γράφοντας το 2-1.
68’ Πάσα από τον Αμέτ Ερκάν, ο Μεμέτ Εμρέ το σουτ του αποκρούει σε κόρνερ ο Συριτούδης..
81’ Σέντρα – σουτ από τον Μεμέτ Εμρέ στο εξωτερικό μέρος του δοκαριού και άουτ
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Γκουγκούδης, Καμπούρης και Κρυωνάς (Σερρών).
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Ν. Ουσταμπασίδης): Μπινόπουλος, Κίτσος, Παναγιώτου, Γαβανάς, Λίτσιος, Ναθαναηλίδης, Μεμέτ Εμρέ (86’ Αντωνιάδης), Ευφραιμίδης, Μάτεφ (56’ Λαμπερνάκης), Αμέτ Ερκάν,Τοπούζης (65’ Δραγανίδης).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Β. Τσιομλεκίδης): Συριτούδης, Θάνος, Κατρανίτσας, Παρασκευάς (75’ Τσαμουρλίδης), Μπαρμπαγιάννης, Κοσκολός (62’ Θεοδωράκης), Μαμούτ (60’ Σιβούδης), Τορομανίδης, Γκαϊδατζής, Φλώρος, Αγγελακάκης.

Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ (ανεβλήθη)
 
Βούρκος το Ο.Α.Κ. Καστοριάς

Σε κακή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ Καστοριάς, με αποτέλεσμα να αναβληθεί ο σημερινός αγώνας για την 20η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής Καστοριά-Απόλλων Αρναίας.
Η συνεχής βροχόπτωση που έπεφτε στην Καστοριά το προηγούμενο βράδυ κατέστησε το γήπεδο της πόλης σε… πισίνα, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η διεξαγωγή του αγώνα. Να σημειωθεί ότι το γήπεδο είχε επιβαρυνθεί από την διεξαγωγή του τελικού της ΕΠΣ Καστοριάς το απόγευμα του Σαββάτου, κάτι για το οποίο της ρίχνουν ευθύνες κύρια οι παράγοντες των φιλοξενούμενων, με τον πρόεδρο κ. Καλογιάννη της Αρναίας να δηλώνει ότι προτίθεται να προχωρήσει σε μήνυση κατά του Δ,Σ, της ΕΠΣ, ζητώντας μάλιστα και αποζημίωση για τα έξοδα που υπεβλήθησαν για να δώσουν το παρόν οι Χαλκιδικιώτες, αλλά και για τα νέα έξοδα που κληθούν να κάνουν όταν επαναληφθεί το παιχνίδι αυτό.
Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος (Πέλλας) αποφάσισε την αναβολή της αναμέτρησης, η οποία δεν θα διεξαχθεί ούτε τη Δευτέρα, αλλά θα οριστεί από την ΕΠΟ σε νέα ημερομηνία.


Όλα τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Δόξα Δράμας            -           Άρης Θεσσαλονίκης            1-0
Ηρακλής Αμπελοκήπων     -           Άρης Ακροπόταμου 1-0
Εθνικός Ν. Αγιονερίου        -           Αναγέννηση Γιαν.     1-1
Καμπανιακός            -           Βυζάντιο Κοκκιν.      3-0
Α.Γ.Σ. Καστοριά        -           Απόλλων Αρναίας    (Ανεβλήθη)   
Ορφέας Ελευθερ.     -           Πανσερραϊκός           1-3
Α.Ο. Καβάλα  -           Θύελλα Φιλώτα         1-0
Έβρος Σουφλίου      -           Εθνικός Αλεξαν.       2-1

Η Βαθμολογία

                                                    ΤΕΡΜ.            Β.
1. Πανσερραϊκός                          38-13  47
2. Α.Ο. Καβάλα                              36-10  45
3. Άρης Θεσσαλονίκης            31-12  43
4. Δόξα Δράμας                            28-18  36
5. Καμπανιακός                         29-17  33
6. Θύελλα Φιλώτα                         21-18  29
7. Ηρακλής Αμπελοκήπων 22-20  29
8. Έβρος Σουφλίου                  23-23  26
9. Εθνικός Αλεξαν.                    19-20  26
10. Εθνικός Ν. Αγιονερίου  24-20  25
11. Άρης Ακροπόταμου       19-31  24
12. Βυζάντιο Κοκκιν.            24-34  21
13. Αναγέννηση Γιαν.          14-34  17
14. Ορφέας Ελευθερ.           18-29  14
15. Απόλλων Αρναίας         12-29  12
16. Α.Γ.Σ. Καστοριά                  13-43  9
* Αγώνα λιγότερο έχουν Α.Γ.Σ. Καστοριά και Απόλλων Αρναίας

Η Επόμενη Αγωνιστική (08.03.15 – 3 μ.μ.)

Άρης Θεσσαλονίκης            -           Άρης Ακροπόταμου            
Αναγέννηση Γιαν.     -           Δόξα Δράμας                       
Βυζάντιο Κοκκιν.      -           Ηρακλής Αμπελοκήπων                
Απόλλων Αρναίας    -           Εθνικός Ν. Αγιονερίου                   
Πανσερραϊκός           -           Καμπανιακός                       
Θύελλα Φιλώτα         -           Α.Γ.Σ. Καστοριά                   
Έβρος Σουφλίου      -           Ορφέας Ελευθερ.                
Εθνικός Αλεξαν.       -           Α.Ο. Καβάλα 

Οι σκόρερ

Μαρκόπουλος           Βυζάντιο Κοκκινοχ.  13
Γαϊδαρτζής    Πανσερραϊκός           11
Πόι      Άρης Θεσσαλονίκης            10
Αμέτ Ερκάν    Έβρος Σουφλίου      9
Μουδούρογλου         Δόξα Δράμας            9
Κανούλας      Α.Ο. Καβάλα  8
Μπρατσιάνι   Α.Ο. Καβάλα  8
Ζηνόβιος        Θύελλα Φιλώτα         7
Παπαστεργίου          Πανσερραϊκός           7
Προβατίδης   Καμπανιακός            7
Υψηλός          Καμπανιακός            7
Χιονίδης         Ηρακλής Αμπελοκ.   7
Καπνίδης       Άρης Θεσσαλονίκης            6
Στεφανίδης Στ.          Εθνικός Ν. Αγιονερίου        6
Αποστολίδης Άρης Ακροπόταμου 5
Γκέρτσος        Εθνικός Ν. Αγιονερίου        5
Φλώρος         Εθνικός Αλεξανδ.     5
Αυτογκόλ: Βοσκόπουλος (Πανσερραϊκός), Γιαξής (Ηρακλής Αμπελοκήπων), Κερμενίδης, Αϊβάζης (Ορφέας Ελευθερούπολης), Προβατίδης (Άρης Ακροπόταμου).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top