ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 1 Μαρτίου 2015
0 σχόλια

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΕΥΣΕΝΙΑΚΟ 1-0 ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

3/01/2015 06:15:00 μ.μ.
Σημαντική νίκη πέτυχε ο Πανελευσινιακός στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο καθώς επικράτησε 1-0 της Καλαμάτας, μπροστά σε 2.000 φιλάθλους.

Η ομάδα της Ελευσίνας άφησε πίσω της 9 βαθμούς την Καλαμάτα και όλα θα παιχτούν την επόμενη αγωνιστική στο Αργος στο μάτς με τον Παναργειακό. Στο α' ημίχρονο οι σταχυοφόροι είχαν την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες. Από την άλλη πλευρά η Καλαμάτα στάθηκε πολύ καλά αμυντικά. Στο δεύτερο μέρος οι αλλαγές του προπονητή Σταύρου Ψιμουλάκη έπιασαν τόπο. Συγκεκριμένα πέρασε στις θέσεις του Κουμπαρούλη- Γκεμίση που τραυματίστηκαν τους Γεωργούλη Εβερετ οι οποίοι έδωσαν άλλο πνεύμα στην ομάδα. Ενώ νωρίτερα είχε περάσει και ο Κωνσταντινίδης στην θέση του Ευθυμιάδη. Στο τέλος του αγώνα οι φίλαθλοι του Πανελευσινιακού πανηγύρισαν έξαλα την σπουδαία επιτυχία που τους φέρνει ξανά να βρίσκονται ζωντανοί στην μάχη της ανόδου.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Στο 7' ο Σαλαπάτας έπιασε το σούτ και απέκρουσε στην γωνία ο Πουρής. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γκεμίσης έδωσε την ασίστ στον Κουσκουνά που σημειώσε γκόλ αλλά ακυρώθηκε σαν οφσάιντ ύστερα απο υπόδειξη του δεύτερου βοηθού Καραγιάννη.
Στο 30' ο Κουσκουνάς έπιασε το σούτ απο πλάγια και ο Πάππος απέκρουσε. Επτά λεπτά αργότερα φάουλ του Τσάτσου ανάποδο ψαλίδι του Σαλαπάτα απέκρουσε ο Πουρής. Δύο λεπτά αργότερα ο Μαρής έδωσε στον Κουσκουνά που έπιασε το σούτ άουτ. Στην συνέχεια στο 43' δυνατό σούτ του Τσάτσου έξω απο την περιοχή η μπάλα πέρσε ξυστά άουτ. Είκοσι δύο κλεπτά αργότερα ο Σαλαπάτας μόνος του με τον Πουρή δεν μπόρεσε.
Στο 75' ΓΚΟΛ ο Κώστας Φλίγκος ύστερα απο σέντρα του Κωνσταντινίδη απο τα δεξιά με σούτ μέσα απο την περιοχή πέτυχε το 1-0. Οκτώ λεπτά αργότερα δυνατό σούτ του Στουρνάρα τράνταξε το κάθετο δεξί δοκάρι του Πάππου.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ(προπονητής Σταύρος Ψιμουλάκης): Πουρής, Παπαπαναγιώτου, Στουρνάρας, Κουμπαρούλης(66'λόγω τραυματισμού Γεωργούλης), Μαρής, Ευθυμιάδης(46'Κωνσταντινίδης), Δουκάκης, Μακρίδης, Κουσκουνάς, Γκεμίσης(78'λόγω τραυματισμού Εβερετ), Φλίγκος.
ΚΑΛΜΑΤΑ(προπονητής Κώστας Σταματίου): Πάππος, Νιφορόπουλος(21'Σκάρος), Μαρτίνος(77'Δημητριάδης), Χριστοφιλέας, Ρούσσης, Ζαχαρόπουλος, Ηλιόπουλος, Λουμπαρδέας, Σαλαπάτας(65'Χαρίτος), Τσάτσης, Καλαιτζής.
Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top