ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 1 Μαρτίου 2015
0 σχόλια

ΔΟΞΑΣΤΗΞΕ Η ΔΟΞΑ , 1-0 ΤΟΝ ΑΡΗ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ

3/01/2015 05:38:00 μ.μ.
Πελατειακές» σχέσεις χτίζει με τον Άρη η Δόξα Δράμας! Όπως και στον πρώτο γύρο, έτσι και τώρα οι «μαυραετοί» νίκησαν 1-0 και… φράζουν το δρόμο των κιτρίνων για άνοδο!

Ποια πρώτη θέση; Στην τρίτη!
Ο Άρης πήγε με όνειρα στη Δράμα (μπροστά σε περίπου 2.000 φίλους του) να επιστρέψει στην κορυφή του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, στοχεύοντας στη νίκη και ευελπιστώντας σε… στραβοπάτημα του πρωτοπόρου, Πανσερραϊκού.
Ωστόσο, δεν συνέβη τίποτα από τα δύο, καθώς η Δόξα -όπως και στον πρώτο γύρο -… ξέρανε τους κίτρινους με σκορ 1-0 και πλέον έμειναν στο -4 απ’ τους Σερραίους που πέρασαν… αέρα απ’ την Ελευθερούπολη (1-3), την ώρα που οι μαυραετοί παραμένουν άνετοι στην τετράδα!
Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Κυριακίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 70’.
Ο Εντουλού θα μπορούσε να μπορούσε να βάλει ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 55’, αλλά νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Καράδαη και η ομάδα του το πλήρωσε στη συνέχεια.
Αποχώρησε τραυματίας ο Πόι στο 70ο λεπτό και τη θέση του πήρε ο Κωνσταντινίδης.
Δόξα Δράμας (Ανδρέας Παντζιάρας): Καράδαης, Γεωργιάδης, Γελαδάρης, Χαριτωνίδης, Παπαζούδης, Λάσπαντζης (90' Τουνγκελίδης), Κυριακίδης (87' Παπαβασιλείου), Ντουτσαρίδης, Μουδούρογλου, Στόικος, Αθανασιάδης (85' Δούμπλατζης).
Άρης: (Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς): Φυσέκης, Μπαϊμάκης, Πόι (69' Κωνσταντινίδης), Ν’ Λουντούλου, Σανιά, Λιόλιος, Καπνίδης, Παπαδόπουλος (54' Νάκας), Σαμαράς, Γεωργιάδης, Καλογέρης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top