ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ :ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΓΕΝΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΑΝΗ

2/22/2015 11:09:00 π.μ.
Αναγέννηση Πτολεμαΐδας – Αλιάκμων Αιανής 1-1

Γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν  Αναγέννηση Πτολεμαΐδας και  Αλιάκμων Αιανής που έληξε ισόπαλο με 1-1.
 Στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας  μιας και γίνανε όλες και όλες 3 φάσεις.
Αντίθετα στο δεύτερο οι ομάδες μπήκαν δυνατά, είχαμε ευκαιρίες, 2 γκολ και ένα δοκάρι από πλευράς Αιανής.

Φάσεις και γκολ
Πρώτη καλή φάση ήταν για την Αναγέννηση στο 8΄όταν σε κόρνερ του Ανδρονικίδη έπιασε την κεφάλια από πλάγια ο Σολάκης αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 15΄ έχουμε την φάση που διαμαρτυρήθηκε η ομάδα της Αιανής όταν σε εκτέλεση φάουλ από τον Βαβλιάρα Χ , πήρε την κεφαλιά ο Κωστίκας, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι, και στην επιστροφή , έκανε το πλασέ και σημείωσε το γκολ.
Ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ ως φάουλ στον τερματοφύλακα.
 Εδώ είχαμε της διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων.

30΄ Ευκαιρία για την Αναγέννηση σε σουτ του Δαλκερανίδη η μπάλα κατέληξε άουτ.

50΄ Νέα ευκαιρία για την Αναγέννηση σε σουτ του Τσιντού Χρ κατέληξε άουτ.

51΄ Η Αναγέννηση άνοιξε το σκορ με τον Σολάκη ,μετά από πάσα του Τσιντού Χρ, .ο σκόρερ μπήκε στην περιοχή έκανε το πλασέ και σημείωσε το 1-0
Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί η ομάδα της Αιανής ισοφάρισε στο 54΄οταν σε εκτέλεση φάουλ, η μπάλα πήγε μέσα στην περιοχή, βρέθηκε μόνος του και αμαρκάριστος ο Χαραλαμπίδης, πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-1.

56΄ Την ευκαιρία να προηγηθεί η Αιανή είχε όταν σε σέντρα σουτ του Χαραλαμπίδη, στην προσπάθεια του να διώξει  ο Πακάλτσης, παραλίγο να είχαμε το αυτογκόλ.

68΄ Έχουμε την μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα της Αναγέννησης όταν  μόνος του ο Δαλκερανίδης έκανε το σουτ σχεδόν από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά απέκρουσε με τα πόδια ο τερματοφύλακας.

79΄ Ευκαιρία και πάλι για την Αναγέννηση αυτήν την φορά με τον Γκέκα όταν το σουτ που έπιασε από πλάγια δεν μπόρεσε να αποκρούσει ο τερματοφύλακας και πάνω στην γραμμή έσωσαν οι αμυντικοί.

83΄ Λίγο έλειψε να πάθουν έμφραγμα οι της Αναγέννησης όταν σε ολέθριο λάθος του Πακάλτση λίγο έξω από την περιοχή , έκλεψε την μπάλα ο Κοκκώνας, μπήκε μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Πανυτσίδης με επόπτες τους κ.κ Τζιουβάρας, Κουτζιακουντζίδης.

Αναγέννηση Πτολεμαΐδας ( Σάκκος): Κυριακίδης, Φωτίου (73΄Αμπατζίδης), Κουτσομήτρος, Πακάλτσης, Νίκκου, Άλτο, Τσιντός Χρ, Δαλκερανίδης (83΄Κοσμίδης), Σολάκης, Παρλάνης (69΄Γκέκας), Ανδρονικίδης.


Αλιάκμων Αιανής (Παπαδόπουλος): Λαζαρίδης, Παπακωνσταντίνου, Μαρουδής, Σταθόπουλος (71΄Βαβλίαρας Σ), Κυριακίδης, Κωστίκας Κοκκώνας(85΄Τσιγγάνας), Σκουτέλας, Βαβλιάρας Χ, Χαραλαμπίδης, Ράπτης (65΄Μπούλης).

http://matiesstasport.blogspot.gr/
ρεπορτάζ Πουλασικίδης Βασίλης 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top