ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ : ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΡΠΕΡΗΣ ,ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΛΥΠΙΑΚΟ ΛΕΥΚΩΝΑ

2/03/2015 01:30:00 μ.μ.
Πενταπλό μεταγραφικό χτύπημα με ενίσχυση, μεσοεπιθετικά, από τον Ολυμπιακό Λευκώνα, που θέλει να ξεφύγει από τις θέσεις που βρίσκονται κοντά στην «κόκκινη γραμμή» τον τελευταίο καιρό και να αναπνεύσει πιο ελεύθερα. 
Επιστροφή στις ρίζες για τον 17χρονο Θωμά Γεωργαντά, το νεαρό μέσο που τα δυο τελευταία χρόνια έπαιξε στις αναπτυξιακές ομάδες του Εθνικού Γαζώρου, γεμάτος εμπειρίες, έτοιμος να προσφέρει και να βοηθήσει την ομάδα που τον ανέδειξε.
Επιστροφή και για τον Κυριάκο Κυριάκοφ, τον 24χρονο κεντρικό επιθετικό που δοκίμασε το τελευταίο 1,5 χρόνο στη Νέα Ζίχνη(2013-14, 7 γκολ/ 2014-15α, 3 γκολ), ενώ το 2012-13 με τον Ολυμπιακό Λευκώνα είχε σημειώσει 34 γκολ και είχε αναδειχθεί πρώτο σκόρερ στον Β΄ όμιλο της Β΄ ΕΠΣΣ.
Επιστροφή όμως και για τον 18χρονο Μπαλτζή Μανόλη, το νεαρό μεσοεπιθετικό που έγινε γνωστός στον Ολυμπιακό, δοκίμασε φέτος στην ομάδα Νέων τους Εθνικού Γαζώρου, ενώ πέρσι(13-14) με τον Λευκώνα είχε σημειώσει 5 γκολ.
Σημαντική προσθήκη του επιθετικού Ηλία Νταή, που φέτος έπαιξε στον Οδυσσέα Αναγέννησης, ενώ τα δυο προηγούμενα χρόνια(2012-14) με τη φανέλα της Ελπίδας Σκουτάρεως είχε σημειώσει 8 γκολ.
Σπουδές και ποδόσφαιρο θα συνδυάσει στις Σέρρες, ο αλβανικής καταγωγής,  μεσοεπιθετικός Αρντίμ Ντενί, που είναι σπουδαστής στα ΤΕΙ Σερρών.

Μεταγραφικό ντεμαράζ με μια εξάδα παικτών που απέκτησε η Διοίκηση της Σαλαμίνας, που μπορούν να δώσουν ώθηση για αντεπίθεση στην ομάδα του Γονίμου προς την κορυφή, αλλά και την δεύτερη προνομιούχο θέση, καθώς η ομάδα υποχώρησε τις τελευταίες αγωνιστικές στην 3η θέση, ενώ απέχει επτά ολόκληρους βαθμούς από την κορυφή.
Η ενίσχυση ξεκινάει από την άμυνα με την προσθήκη του Σάκη Σαράντη, ενός έμπειρου και ικανού αμυντικού που έχει παίξει σε πολλές ομάδες(Σιδηρόκαστρο, Βυρώνεια, Ηράκλεια, Μεγαλοχώρι) και που μπορεί να δώσει σημαντική βοήθεια.
Ο Χρυσόστομος Πουρλίδαλης είναι μια ακόμη προσθήκη, πολύ σημαντική, καθώς ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός παρά το νεαρό της ηλικίας έχει παίξει στο Λιμνοχώρι, Σιδηρόκαστρο, ενώ έπαιξε και στηνΚ20 του Εθνικού Γαζώρου.
Ο 22χρονος Κυριάκος Καρακόλιος είναι ένα ακραίος αμυντικός που μπορεί να παίξει όλη την πλευρά και να δώσει λύσεις καθώς ο νεαρός αμυντικός είχε πολύ καλές χρονιές με την ομάδα που τον ανέδειξε τον Ηρακλή Λιμνοχωρίου.
Στην μεσαία γραμμή απέκτησε τον Παπαδόπουλο Χρήστο, που ξεκίνησε από το Λιμνοχώρι και φέτος έπαιζε στον Διαγόρα Δασοχωρίου. 
Στην επίθεση απέκτησε τον Γκέκα Βασίλη που από τον Σεπτέμβριο έπαιζε στον Ορφάνι Καβάλας, και τον ταλαντούχο Μουρατίδη Θόδωρο που έπαιζε στο Δασοχώρι, ενώ έπαιξε και στο Χριστός, ενώ ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανσερραϊκού και στην ομάδα Νέων του Πανσερραϊκού(Παμβλαχιακός)

Το «μπαμ» ο Οδυσσέας Αναγέννησης με τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου καθώς απέκτησε μια πεντάδα παικτών που τον ανεβάζουν επίπεδο και τον κάνουν πιο ανταγωνιστικό ενόψει των αγώνων μπαράζ της Επίλεκτης Κατηγορίας της ΕΠΣΣ για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Σερρών.
Πρόκειται για τους Άγγελο Κούτλα, Αλέξη Μεντή, Νίκο Μπίντση, Δημήτρη Γεωργιάδη και Δημήτρη Ξαφάκο.Ο Άγγελος Κούτλας ήρθε στον Πανσερραϊκό το 2011 και μέσα σε δύο χρόνια κατέγραψε 35 συμμετοχές με την ομάδα Κ20, σκοράροντας εννιά γκολ. Την περασμένη περίοδο έπαιξε σε 12 ματς με την πρώτη ομάδα, αλλά φέτος έχει περιοριστεί μόλις στη μία συμμετοχή, στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Άρη, αγώνας στον οποίο βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα. Ο μεσοεπιθετικός από την Αναστασιά Σερρών είχε στα χέρια του πρόταση από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, αλλά προτίμησε να παραμείνει στις Σέρρες λόγω σπουδών.Ο Αλέξης Μεντής επέστρεψε στις Σέρρες μετά από το πρώτο μισό της φετινής χρονιάς που έπαιξε στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.
Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός που ξεκίνησε από τις Ακαδημίες Φαρσάλων, καθώς ο πατέρας του ήταν στρατιωτικός, συνέχισε στις Σέρρες, στον Πήγασο και από κει στις ομάδες Κ16 και Κ20 του Πανσερραϊκού, έκανε ένα πέρασμα από το Στρυμονικό(Α΄ΕΠΣΣ), και στη συνέχεια βρέθηκε στον Εθνικό Γαζώρου όπου έγινε επαγγελματίας και αγωνίσθηκε σε 2 παιχνίδια στην Football League. Στη συνέχεια μεταπήδησε στον Εθνικό Σιδηροκάστρου, Football League 2 (16 συμ. – 4 γκολ), ενώ φέτος στο Κοκκινόχωμα πέτυχε 3 γκολ.Ο Δημήτρης Γεωργιάδης από την άλλη, έπαιξε σε 14 παιχνίδια του Πανσερραϊκού Κ20 την σεζόν 2012-13, αλλά την προηγούμενη περίοδο δεν είχε ούτε λεπτό συμμετοχής και δόθηκε δανεικός στον Εθνικό Σιδηροκάστρου. Φέτος, αγωνίστηκε και αυτός στο ματς κυπέλλου με τον Άρη, αλλά δεν έπαιξε καθόλου στο πρωτάθλημα και θα ψάξει χρόνο συμμετοχής με τον Οδυσσέα Αναγέννησης.Ο Νίκος Μπίντσης, που θα συνδυάσει στις Σέρρες ποδόσφαιρο και σπουδές(ΤΕΦΑΑ ΣΕΡΡΩΝ), προέρχεται από την Κοζάνη Γ΄ Εθνική 2ος όμιλος. 
Ο  19χρονος μέσος γεννημένος στις 21-5-1996, στον Φούφα Εορδαίας Κοζάνης, ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ηρακλή Πτολεμαΐδας, με τον οποίο αγωνίσθηκε στην Β΄ΕΠΣ Κοζάνης, ακολούθως έπαιξε στον Μακεδονικό Φούφας(Α΄ΕΠΣΚ), και πέρσι στην Κοζάνη (Γ΄Εθνική).
Τέλος ενίσχυση κάτω από τα γκολπόστ με την προσθήκη του Δημήτρη Ξαφάκου, από τον Ηρακλή Αμμουδιάς, ο οποίος την περσινή χρονιά υπερασπίζονταν την εστία του Λευκώνα τον οποίο βοήθησε να ανεβεί στην Α΄ κατηγορία.

Στον Οδυσσέα Αναγέννησης, ως δανεικοί μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, θα συνεχίσουν την καριέρα τους δύο νεαροί παίκτες του Πανσερραϊκού, ο Άγγελος Κούτλας και ο Δημήτρης Γεωργιάδης.
Οι δύο ποδοσφαιριστές, από την στιγμή που δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής φέτος στα «λιοντάρια», θα δοκιμάσουν να πάρουν παιχνίδια στο πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Επίλεκτης Κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών. Συγκεκριμένα, θα παίξουν στα πλέι οφ τα οποία θα αποτελέσουν ουσιαστικά ένα δυνατό μίνι πρωτάθλημα 10 αγωνιστικών, ενώ απομένει ακόμα ένα ματς για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Ο Άγγελος Κούτλας ήρθε στον Πανσερραϊκό το 2011 και μέσα σε δύο χρόνια κατέγραψε 35 συμμετοχές με την ομάδα Κ20, σκοράροντας εννιά γκολ. Την περασμένη περίοδο έπαιξε σε 12 ματς με την πρώτη ομάδα, αλλά φέτος έχει περιοριστεί μόλις στη μία συμμετοχή, στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Άρη, αγώνας στον οποίο βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα. Ο μεσοεπιθετικός από την Αναστασιά Σερρών είχε στα χέρια του πρόταση από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, αλλά προτίμησε να παραμείνει στις Σέρρες λόγω σπουδών.
Ο Δημήτρης Γεωργιάδης από την άλλη, έπαιξε σε 14 παιχνίδια του Πανσερραϊκού Κ20 την σεζόν 2012-13, αλλά την προηγούμενη περίοδο δεν είχε ούτε λεπτό συμμετοχής και δόθηκε δανεικός στον Εθνικό Σιδηροκάστρου. Φέτος, αγωνίστηκε και αυτός στο ματς κυπέλλου με τον Άρη, αλλά δεν έπαιξε καθόλου στο πρωτάθλημα και θα ψάξει χρόνο συμμετοχής με τον Οδυσσέα Αναγέννησης.

Μπορεί ο Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής να βρίσκεται έξι βαθμούς μπροστά στον βαθμολογικό πίνακα και να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την απ’ ευθείας άνοδο στην Επίλεκτη κατηγορία. 
Αυτό όμως διόλου δεν αφήνει τους Διοικούντες να εφησυχάσουν, αφού προχώρησαν σε έξι προσθήκες προκειμένου να συνεχίσουν το μοναχικό ταξίδι της κορυφής ως το τέλος.
Οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν στον Μέγα Αλέξανδρο είναι οι εξής:
Ξενιτίδης Ιωάννης, αμυντικός, που αγωνίζονταν στο Γεφυρουδι.
Πόσα Βασίλε, μέσος, ρουμάνικης καταγωγής που πέρσι αγωνίζονταν στο Μελενικίτσι.
Καραγαλής Κων/νος, επιθετικός, από την Καλλικράτεια Χαλκιδικής, 
Παραστατίδης Σωκράτης, μεσοεπιθετικός, από τον Ολυμπιακό Τερψιθέας 
Κουρτίδης Αναστάσιος τερματοφύλακας από την Αναγέννηση, που στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Χείμαρρο. 
Χαλκίδης Ιωάννης, τερματοφύλακας, που πέρσι αγωνίζονταν στο Mελενικίτσι.

Δυο σημαντικές προσθήκες για τον Εθνικό Σιδηροκάστρου, ενόψει των μπαράζ για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Σερρών 2015, καθώς απέκτησε τον Μιχάλη Πρόβατο από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και τον Ανδρέα Μέτσκα, από τον Ηρακλή Αμμουδιάς.
Ο Μιχάλης Πρόβατος επιστρέφει σε γνωστά λημέρια, μιας ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός πριν λίγο καιρό είχε μεταγραφεί από τον Εθνικό στην Παναχαϊκή, όμως η συνεργασία αυτή διακόπηκε άδοξα, ανοίγοντας όμως έτσι διάπλατα τον δρόμο για την επιστροφή του στην Επίλεκτη κατηγορία των Σερρών, καθώς στην αρχή της σεζόν έκλεισε στον Απόλλωνα Παραλιμνίου, για να επιστρέψει στον Εθνικό. Ο Μιχάλης Πρόβατος έχει αγωνιστεί σε Δ΄ και Γ΄ Εθνική, σε Βισαλτιακό, Νέα Ζίχνη και Σιδηρόκαστρο.
Ο Ανδρέας Μέτσκας με πλούσιο βιογραφικό παρά το νεαρό της ηλικίας του σίγουρα είναι μια σημαντική προσθήκη για τον Εθνικό, αφού ο 20χρονος μεσοεπιθετικός το 2012-13 έχει πετύχει 19 γκολ με τον Παμβλαχιακό, 5  γκολ το 2013-14 με τον Ηρακλή Αμμουδιάς για να συνεχίσει στην Αμμουδιά έχοντας πετύχει μέχρι τώρα 5 γκολ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top