ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ

2/07/2015 08:32:00 μ.μ.
Ισόπαλο με 1-1 έληξε το τοπικό ντέρμπι του πρώτου ομίλου της Α’ κατηγορίας, ανάμεσα στον ΑΟ Μεσημβρίας και τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου, σ’ ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, κατάφεραν να το ελέγξουν και να έχουν την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου μέρους, σε αντίθεση με την επανάληψη, όταν και η ομάδα του Αγίου Αθανασίου ανέβασε ρυθμούς, ισορρόπησε και πήρε στα χέρια της τον έλεγχο.

Το σκορ της συνάντησης άνοιξε μόλις στο 10’ για λογαριασμό του ΑΟΜ ο Πάρις Νικολούλης με πλασέ, ενώ στο 31’ ο Μπιτσικόποιυλος μέσα από τη μικρή περιοχή πλάσαρε τον Καλίγγο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του, γράφοντας το 1-1 το οποίο έμελλε να είναι και τελικό σκορ, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Διαιτητής: Λυμπούδης (Η. Παπαδόπουλος, Ασλάνης).

ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ: Καλίγγος, Διαμαντής, Τσαρτσάρης, Χαριτίδης, Πέτκος, Τάφα, Νικολούλης, Κυρλής, Μποσνιάκης (70' Χάισκι), Στουκογιάννης, Κοσμίδης.

ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: Χατζόπουλος, Αρβανίτης, Φιγκούρι, Γιαλοψός, Καραλιόλιος, Σπυριδόπουλος, Μπαρντούσι, Χατζημιχαήλ, Μπιτσικόπουλος, Καρπούζης (90’ Μπουλανίτης), Κωνσταντινίδης (90' Μιμικόπουλος). 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top