ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ : ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ- ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

2/04/2015 12:01:00 μ.μ.


Ο Φοίβος Κρεμαστής υποδέχεται στις 14:30 τον Διαγόρα στο μεγάλο ντέρμπι της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου, ενώ στις 18:00 η Ρόδος φιλοξενεί τον Ηρακλή Μαριτσών
Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στο Φοίβο Κρεμαστής και τον Διαγόρα ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Δωδεκανήσου. Οι δύο ομάδες, που βρίσκονται στον ίδιο όμιλο του πρωταθλήματος και διεκδικούν τον τίτλο, θα τεθούν αντιμέτωπες στη Κρεμαστή (14:30), όμως μόνο η νικήτρια θα πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για την ημιτελική φάση του θεσμού. Πρόκειται για ένα σπουδαίο παιχνίδι, στο οποίο οι αντίπαλοι θέλουν τη νίκη- πρόκριση, αφού επιθυμούν να πάρουν και το κύπελλο Δωδεκανήσου. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο νεαρός Τάσος Γιαννουκάς, με βοηθούς τους Στεφανάκη και Τσέτσο.
Στο άλλο σημερινό παιχνίδι η Ρόδος έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στον Ηρακλή Μαριτσών… Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 18:00 στο δημοτικό στάδιο με διαιτητή τον Θωμά Πατσιόπουλο και βοηθούς τους Μαυρουδή και Σαρρή Γ. Όπως είναι γνωστό και στα δύο ματς σε περίπτωση ισοπαλίας, θα υπάρξει παράταση και στη συνέχεια πέναλτι αν χρειαστούν.
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
Κρεμαστή (14:30): Φοίβος Κρεμαστής- Γ.Σ. Διαγόρας (Παπαδημήτρης)
(Γιαννουκάς- Στεφανάκης- Τσέτσος/ Κατσιδώνης)
Δημοτικό στάδιο (18:00): Ρόδος- Ηρακλής Μαριτσών (Αδαμάκης)
(Πατσιόπουλος- Μαυρουδής- Σαρρής Γ./ Λάμπρου)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top