ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ : ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

2/03/2015 02:48:00 μ.μ.
Mε μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν άπαντες στον Περαμαϊκο τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο το Μοσχάτο.
Οι άκρως ανανεωμένοι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν με αισιοδοξία το αυριανο παιχνίδι προκειμένου  να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης για τον τελικό του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Αγωνιστικά προβλήματα για τον Γιώργο Παπακαλοδουκα δεν υπάρχουν (πέραν τον μόνιμων απόντων Σκαρτάδου και Κοσολαποφ), καθώς επιστρέφει από τραυματισμό και ο Δημήτρης Αντωνίου.
Η διοίκηση του συλλόγου καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο να δώσει βροντερό πάρων στον αγώνα της Πέμπτης και να «σπρώξει» την ομάδα προς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο Περαμαικος διεκδικεί την παρουσία του σε τελικό κυπέλλου για 6η φορά στην ιστορία του (1972, 1992, 2005, 2006, 2009 οι προηγούμενες) και αυτό μόνο αμελητέο κίνητρο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί..

*Στο μεταξύ, την τελευταία ημέρα των μεταγραφών οι «πράσινοι» προχώρησαν σε τρεις ακόμη προσθήκες στο ροστερ τους καθώς αποκτήθηκαν ως ελεύθεροι οι Γιώργος Γούσης (28 ετών μέσος), Κώστας Κωνσταντινίδης (22 ετών αμυντικός) και Αλέξανδρος Σπανός (24 ετών μέσος).

Οι τρεις τους ξεκίνησαν χθες ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να ενσωματωθούν το δυνατόν γρηγορότερο στην ομάδα και να είναι στην διάθεση του προπονητή τους ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top