ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ : ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

2/16/2015 06:04:00 μ.μ.
Επέστρεψε στις νίκες η Χαλκηδόνα με τον καλύτερο τρόπο, που επικράτησε με 2-0 του τρίτου στην βαθμολογία Αμπελακιακού στο Παντελής Νικολαϊδης και πήρε σημαντική ανάσα για την σωτηρία στην Α' Κατηγορία.

Η ομάδα της Νίκαιας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με στόχο από τα πρώτα λεπτά να πετύχει το γκολ κάνοντας αρκετές φάσεις, με τον Μιχάλη Μαρούλη στο 17ο λεπτό να ανοίγει το σκορ.

Ο Αμπελακιακός αντέδρασε και πίεσε για την ισοφάριση όμως οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε εξαιρετική ημέρα θωρακίζοντας σωστά την άμυνά τους και να χτυπάνε στην αντεπίθεση.

Στο δεύτερο μέρος, η Χαλκηδόνα κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της και στο 85ο λεπτό ο Λέτσο σφράγισε τη νίκη διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Διαιτητής: Κουβέλης Ν., Πετρουμιάνος Θ, Βογιατζιδάκη Χ.

Παρατηρητής: Παρακοιλιώτης Π.

Χαλκηδόνα: Πνευματικός, Δερβίσης, Παπαδάκης, Λοκόσι, Αναγνωστάκος(70' Λαπατάς), Χάϊδος, Γκολγκάρης, Μαρούλης, Κούβαρης, Κούσιας(60' Λέτσο), Μηνάγιας(82' Λουκάκης)

Αμπελακιακός: Μαγιάτης, Νάννος, Μπουντάλης(81' Τσολακίδης), Αντιμαχίτης(46' Παπαθεοχάρης), Κρουστάλλης, Σγούρδας, Ζώτο, Παπαδόπουλος, Ψώϊνος, Σαρρηγιάνης(46' Καρποντίνης), Θεοχάρης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top