ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ , ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

2/04/2015 11:44:00 π.μ.



Η μεγάλη ώρα έφτασε, καθώς τέσσερις ομάδες τίθενται αντιμέτωπες σήμερα (15:00) στους πρώτους αγώνες των ημιτελικών του Κυπέλλου ΕΠΣΑ και κάθε πρόβλεψη για την τελική έκβαση των αναμετρήσεων είναι παρακινδυνευμένη. Σίγουρα οι γηπεδούχοι Ηράκλειο και Φωστήρας Ηλιούπολης θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν τη νίκη απέναντι σε Χαραυγιακό και Αιγάλεω αντίστοιχα ώστε στους επαναληπτικούς της 25ης Φεβρουαρίου να έχουν προβάδισμα πρόκρισης. Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ για την κατάσταση των τεσσάρων «μονομάχων», λίγες ώρες πριν από τη σέντρα

Με ψυχολογία το Ηράκλειο

Όσον αφορά το ρεπορτάζ των τεσσάρων μονομάχων, το Ηράκλειο πηγαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην αναμέτρηση με τον Χαραυγιακό αφού κέρδισε με 2-0 το Χαλάνδρι και σε συνδυασμό με την ήττα του Χαϊδαρίου αύξησε τη διαφορά στο +10 από τη δεύτερη θέση. Ο Κώστας Ψυρρόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Βασίλογλου, Λαζανά, Νταβαρίνο, καθώς και τον ανέτοιμο Καφετζή, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Λαναρά που αισθάνεται ενοχλήσεις. Όσον αφορά για το ματς, ο τεχνικός του Ηρακλείου τόνισε: «Μας ενδιαφέρει ο θεσμός και του Κυπέλλου και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να κερδίσουμε τον αγώνα».

Πάνοπλος ο Χαραυγιακός

Στον Χαραυγιακό έχουν κάνει σαφές από τη στιγμή που ουσιαστικά βγήκαν εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος, ότι πρώτος στόχος είναι το Κύπελλο. Οι «νερατζούρι» ηττήθηκαν με 2-1 εντός έδρας την Κυριακή από τον Ιάσονα, όμως στους Ηλιουπολίτες θεωρούν πως δεν θα επηρεαστούν αρνητικά από το αποτέλεσμα σήμερα. Η ομάδα του Πέτρου Καπώνη κατεβαίνει πάνοπλη αφού δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Εκτός απροόπτου, στην αποστολή θα βρίσκεται και το νέο απόκτημα, Λορέντζο Γκίκα, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός που ήρθε από τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου και ντεμπουτάρισε στο τελευταίο ματς με τον Ιάσονα.

Να κλείσει τις «πληγές» το Αιγάλεω

Από την άλλη πλευρά το Αιγάλεω δείχνει να πραγματοποιεί «κοιλιά» στην απόδοσή του, μετά και το δεύτερο ανεπιτυχές αποτέλεσμα (0-0 εντός με τη Θύελλα). Στο «Σίτι» έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Τσουκαλά, αφού διαμαρτύρονται πως δεν τους έδωσε πέναλτι, ενώ τους ακύρωσε και γκολ. Είναι στόχος το νταμπλ και θα προσπαθήσουν να το κατακτήσουν, ενώ θέλουν να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον Φωστήρα στην Ηλιούπολη. Νέο μεταγραφικό απόκτημα είναι ο τερματοφύλακας Νίκος Τριανταφύλλου (20 ετών από Χαϊδάρι).

Μοναδική απουσία ο Φάλαγγας

Τέλος ο Φωστήρας Ηλιούπολης χωρίς άγχος θα υποδεχτεί το «Σίτι», αφού η έως τώρα πορεία του σε πρωτάθλημα και κύπελλο μόνο ως επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί. Μοναδική απώλεια για τον Παύλο Κυριακουλέα, ο επιθετικός Μάνθος Φάλαγγας.

Αναλυτικά οι σημερινές αναμετρήσεις:

ΤΕΤΑΡΤΗ 4/2 (15:00)

Ηλιούπολης Β': Φωστήρας Ηλιούπολης - Αιγάλεω (Ζαραβίνος, Κουτσογιάννος - Γιαννόπουλος, Ηρακλείου: Ηράκλειο - Χαραυγιακός (Αντωνίου, Γιαννουγλίδης - Μπαμπάς)

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΑΠΤΗΣ/http://pamebala.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top