ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ : ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΡΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΙΝΩΪΚΗΣ

2/14/2015 05:54:00 μ.μ.
«Απόρθητο» κάστρο ήταν το γήπεδο της Μινωικής μέχρι σήμερα όπου μετρούσε μόλις δυο ισοπαλίες και καμία ήττα, όμως ο Ζαρός κατάφερε να…»σπάσει» το αήττητο της Μινωικής και να επικρατήσει με 0-2 πετυχαίνοντας μία πολύ μεγάλη νίκη. 
Ο Ζαρός ήταν πολύ καλός στο παιχνίδι έχοντας σημαντικές χαμένες φάσεις με τους Κλαπάκη, Σεραφειμίδη και Τσαφαντάκη. Στο 60′ ο Κλαπάκης κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να κάνει το 0-1 για την ομάδα του Φάνη Χαλκιαδάκη. Η Μινωική προσπάθησε να απειλήσει με δυο καλά σουτ του Λέσι, ενώ ζήτησαν πέναλτι σε μία φάση όπου ισχυρίζονται ότι η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Λουλιάδη. Δυο ακόμα καλές φάσεις είχε η Μινωική με δοκάρι του Κουτσάκη στο 80′ αλλά και ένα σουτ του Καστελιανάκη.
Στο 88′ ο Ζαρός σε μία κόντρα επίθεση όμως κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ όταν από κόψιμο του Φραγκιαδουλάκη ο Τσουπάκης διαμόρφωσε το τελικό 0-2.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
ΜΙΝΩΙΚΗ: Ψαρουλάκης, Χελά, Κουτσάκης, Βιτσαράς, Ντελία, Γιαπεντζάκης (46′ Κουτουλάκης), Καστελιανάκης, Βλάχος (65′ Ρουμελιώτης), Λέσι, Δεληθωμαΐδης, Γουργιώτης (73′ Τσομπανάκης)
ΖΑΡΟΣ: Ζαχαριουδάκης, Αλπαντάκης, Νταβιγλάκης, Χαλκιαδάκης, Λουλιάδης, Κουτσάκης Δ., Δαριβιανάκης, Κλαπάκης  (70′ Γιαννουλάκης), Φραγκιαδουλάκης, Σεραφειμίδης (75′ Σιδηρόπουλος), Τσαφαντάκης (65′ Τσουπάκης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top