ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ : ΙΣΟΠΑΛΙΑ 1-1 ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΛΜΥΡΟ ΚΑΙ ΡΩΜΑΝΟ

2/14/2015 05:55:00 μ.μ.
Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα στον γηπεδούχο Αλμυρό και τον φιλοξενούμενο Ρωμανό δεν αναδείχθηκε νικητής καθώς ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1 για την 3η αγωνιστική του ομίλου ανόδου της Α1 ΕΠΣΗ. 
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ρωμανός προηγήθηκε μετά από εκτέλεση φάουλ του Στεφανάκη και σουτ του Οικονομάκη με τον Αλμυρό όμως να έχει την εδαφική υπεροχή χωρίς να δημιουργήσει όμως κάποια μεγάλη ευκαιρία. Στην επανάληψη και έχοντας το 0-1 κατά του ο Αλμυρός ανέβηκε, έγινε περισσότερο απειλητικός και κατάφερε στο 80′ να ισοφαρίσει μετά από δοκάρι του Αργέντη, στην επαναφορά από κοντά ο Απλαδάς έκανε το 1-1.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο η αναμέτρηση πήρε φωτιά με τον Ρωμανό να έχει και δοκάρι στο 85′ με τον Ρουμπάκη και μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Καπετανάκη αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε με το 1-1 να είναι το αποτέλεσμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης.
Παράπονα για την διαιτησία είχε ο Ρωμανός ενώ ζήτησε και ένα πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Οικονομάκη που δεν δόθηκε.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Αλμυρός: Χατζημηνάς, Χουρδάκης, Αποστολάκης, Διγενής(75′ Τριανταφυλάκης), Ανδρεαδάκης, Ποτηράκης, Σούρσος, Σταυρακάκης, Αντωνακάκης, Απλαδάς, Αργέντης
Ρωμανός: Λιουδάκης, Ρουμπάκης, Πρωτογεράκης, Γαμπιεράκης, Κλωνάρης, Τραβαγιάκης, Στεφανάκης(54′ Κάτελας), Καπετανάκης(90′ Καστρινάκης), Φιράνι(60′ Γιαννακάκης), Οικονομάκης, Καραντινάκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top