ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΠΑΟΝΕ

2/04/2015 08:15:00 μ.μ.
να γκολ ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΝΕ να πάρει τη νίκη - πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου, επικρατώντας με 1-0 του Φοίνικα Πολίχνης, με γκολ που πέτυχε στο 28' ο Γιουλδούρης.

Μία πρόκριση που ήρθε δια πυρός και σιδήρου, καθώς ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε τις προσπάθειες και των δύο ομάδων. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο γκολ μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, αλλά η αναγκαστική αλλαγή του Γραικού ο οποίος αισθάνθηκε τράβηγμα στον προσαγωγό και σε συνδυασμό με την απουσία του έτερου στόπερ Λημνιού λόγω τιμωρίας, ανάγκασε τον Βαγγέλη Κολώνη να έχει παραταγμένη την ομάδα με πιο "συντηρητικό" προσανατολισμό.

Στα μέσα όμως περίπου του πρώτου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 28', μετά από ένα κόρνερ και σύγχυση που προήλθε στην περιοχή του Φοίνικα, ο Γιουλδούρης με τακουνάκι κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παρασκευόπουλου μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στην επανάληψη ο Φοίνικας κατάφερε να ανεβάσει ρυθμούς και να ισορροπήσει το παιχνίδι, αλλά τελικά δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάρισει, παρά το γεγονός ότι κατά διαστήματα ήταν αρκετά απειλητικός.

Μετά από πέντε λεπτα καθυστερήσεων, ο Λυμπούδης σφύριξε τη λήξη του αγώνα, με 1-0 να είναι και το τελικό σκορ και τον ΠΑΟΝΕ να περιμένει πλέον αύριο τον αντίπαλό του στην ημιτελική φάση, στην κλήρωση που θα γίνει στα γραφεία της ΕΠΣΜ.


Σκόρερ: Γιουλδούρης (28').

Διαιτητής: Λυμπούδης (Πάτρας, Ταϊρίδης)

Οι συνθέσεις:
ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Παρασκευόπουλος, ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ, ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, Σαρηγιαννίδης, Δεδούσης, Χατζησάββας, Κλαούντιο Πότσι, Καμενίδης (70' ΜΑΝΔΑΡΗΣ), Στέπια (75' Δάρατζης), Τσιόκας. 
ΠΑΟΝΕ: Αβραμίδης, Παπαντωνίου, Π. Πολιανίδης, Γραικός (39' λ.τρ. Εμμανουηλίδης), Κοκολαντωνάκης (70' Καμπούρης), Μπέντερ, Β. Πολιανίδης (75' Ματούλας), Χατζηβλασίου, Παπαποστόλου, Ναλμπάντης, Γιουλδούρης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top