ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ : ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΡΙΤΣΩΝ ΣΤΟ ΒΑΘΥ

2/23/2015 06:19:00 μ.μ.
Το ζητούμενο για τον Ηρακλή Μαριτσών ήταν η νίκη στο Βαθύ  προχθές κι αυτή ήρθε με σκορ 2-1. Σ’ ένα μοιρασμένο το περισσότερο διάστημα παιχνίδι και ευκαιρίες από τις δύο ομάδες, φάνηκε πως ο τελικός νικητής θα αναδεικνυόταν μέσα από τη…λεπτομέρεια. Νωρίς-νωρίς, στο 5’, ο Ηρακλής προηγήθηκε με σκόρερ τον Κώστα Παπακωνσταντή και πλασέ του, αφού πρώτα έκανε πολύ ωραία προσπάθεια και πάσα από πλάγια ο Βασιλώτος.  Οι Καλύμνιοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν και τα κατάφεραν όχι μόνο σε ό, τι αφορούσε τη γενικότερη εικόνα του αγώνα αλλά και το σκορ. Στο 57’ ο Σαγρές βρέθηκε στην περιοχή και πλάσαρε ιδανικά τον Καστανάκη για την ισοφάριση.
Από κει και πέρα, ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός βάσει της ροής της αναμέτρησης, θα μπορούσε να πάρει τη νίκη. Ο Ηρακλής, πιο αποφασισμένος έως το τέλος, εκμεταλλεύτηκε μια ωραία προσπάθεια και συνδυασμό του Σκυλλά με τον Κώτσο στο 87’, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να σεντράρει και ο Κούρος με κεφαλιά-«ψαράκι» να κάνει το 2-1. Δυο λεπτά μετά την επίτευξη του τέρματος των Μαριτσενών, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία προς το διαιτητή ο Τσαγκάρης από το Βαθύ.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα είναι πως στο 38’ ο Μουτσάς τραυματίστηκε σε διεκδίκηση της μπάλας στο κεφάλι με αποτέλεσμα να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου ως αλλαγή, όπου του έγιναν πέντε ράμματα, ενώ για τον Ηρακλή λόγω έλλειψης άλλων παικτών, αγωνίστηκε ο τερματοφύλακας Λευτέρης Σκυλλάς σε θέση εκτός εστίας, αντικαθιστώντας τον Πίσκαπα. 
Διαιτητής ήταν ο Ατσαλάκης με βοηθούς τους Γιαμουζή και Μαντά.
Βαθύ: Αμοργινός, Καραγκιόζης (46’ Σάντος), Πουλλάς, Αλαχούζος Μ., Τσαγκάρης, Αλαχούζος Γ., Ασπράς, Μουτσάς (38’ λτ. Κότορος), Καμπούρης, Σαγρές, Βρουβής (75’ Καζώνης).
Ηρακλής: Καστανάκης, Παπακωνσταντής Σ. (65’ Παπακωνσταντής Μ.), Καρίκης, Λενιού, Λορέντζος, Κώτσος, Παπακωνσταντής Κ., Πίσκαπας (65’ Σκυλλάς), Βασιλώτος, Φελεσάκης, Κούρος.  
Ρεπορτάζ: Τσαμπίκος Πατσάης/www.giafkasports.g

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top