ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

2/14/2015 07:40:00 μ.μ.
Έβρεξε γκολ στο γήπεδο Ρουφ στο οποίο η Θύελλα Αγ. Δημητρίου που έπαιξε απλό και πρακτικό ποδόσφαιρο νίκησε την ομώνυμη ομάδα με 4-2.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με ευκαιρία για το Ρουφ αφού μετά από σέντρα του Τομπουλίδη ο Κολοφώτης έπιασε κεφαλιά και η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 33' ο Ζαμπάρας με κοντινό σουτ μετά από εντυπωσιακές ενέργειες των Εγγονίδη και Μπίνα έκανε το 0-1.

Στο 41' ο Βελλής πάλι μετά από αμυντικό λάθος το 0-2. Στο 62' πάλι με κοντινό πλασέ ο Ζαμπαράς έκανε το 0-3 για την ομάδα του Τάσου Τασιόπουλου ο οποίος την έστησε σωστά στον αγωνιστικό χώρο. Στο 68' ο Βελλής πάλι από κοντά με σουτ το 0-4.
Στο 76' ο Ρίζος που έδωσε πνοή στην ομάδα του Ρουφ όταν μπήκε κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Ρέτσο.

Το πέναλτι εκτέλεσε ο Κώτσης ο οποίος μείωσε σε 1-4. Στο 82' ο Ρίζος μετά από παλικαρίσια προσπάθεια και κοντινό βολέ μείωσε κι άλλο στο τελικό 2-4.

Στο 28' ο Γιάνκολο πραγματοποίησε επέλαση και την τελευταία στιγμή κατάφεραν να τον ανακόψουν οι αμυντικοί της Θύελλας. Στο 89' ο Εγγονίδης έφυγε μόνος του αλλά πρόλαβε και απομάκρυνε την μπάλα με την σωστή έξοδο που έκανε ο γκολκίπερ του Ρουφ Κουνάδης. Διακρίθηκαν οι Καραβίδας, Ρίζος, Καραμπάς, Χατζημιχάλης, Κολοφώτης και Μπίνας, Εγγονίδης, Ζαμπαράς, Βελλής, Κωνσταντόπουλος.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Χαλδαίος, Λιαμπότης, Κορτέσης.

ΡΟΥΦ:Κουνάδης, Γιάνκολο, Καραβίδας, Καραμπάς, Μπέρτζος(51' Μιχαηλίδης), Βαμβακερής, Κώτσης, Χατζημιχάλης(57' Ρίζος), Κολοφώτης, Λεπτάκης(71' Γαλάνης), Τομπουλίδης.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜ.:Μητρογιάννης, Μαραγκουδάκης(21' λ. τ. Ιωάννου), Πάλιας, Παπαδόπουλος(71' Ρέτσος), Αντωνόπουλος, Κωνσταντόπουλος(57' Ταχιράϊ), Εγγονίδης, Χαζίσις, Ζαμπαράς, Μπίνας, Βελλής.


Παραιτήθηκαν Βουλκίδης και Τσαβαλιάς
Μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος του Ρουφ Μανώλης Βουλκίδης και ο τεχνικός Κώστας Τσαβαλιάς δήλωσαν την παραίτησή τους και την έθεσαν στην διάθεση του υπόλοιπου διοικητικού συμβουλίου. Έτσι αναμένονται εξελίξεις στην ομάδα μέσα στις αμέσως επόμενες μέρες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top