ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ : ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ

2/16/2015 05:37:00 μ.μ.
Επάνοδος1182 στις νίκες
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Στο γήπεδο της Πετρούσας αναμετρήθηκαν η τοπική ΔΟΞΑ με την Α.Ε.Κυργίων, στην 20η αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας και η μέρα ηλιόλουστη βοηθούσε ώστε να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Η ομάδα του Μπ. Καζεπίδη κατείχε την 3η θέση με 38 βαθμούς και στους -6 από την πρωτοπόρο, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» του Χρ. Ζεκερίδη κατρακύλησαν στην 11η θέση με 26 βαθμούς στο ενεργητικό τους. Και οι δυο ομάδες προέρχονται από ήττες του προηγούμενου Σαββάτου. Θεωρητικά ανώτερη η ΔΟΞΑ θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο, για να βρίσκεται κοντά στην κορυφή, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν για ένα θετικό αποτέλεσμα....

Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο ευχαριστήθηκαν από το ωραίο ματς που έγινε σε αθλητικότατα πλαίσια, είδαν 5 γκολ, 2 δοκάρια, αρκετές φάσεις στα καρέ των δυο τερματοφυλάκων και έφυγαν με ανάμικτα συναισθήματα, ανάλογα με ποια ομάδα υποστήριζαν! Ανώτερη σ’ όλα τα πλάτη και μήκη οι γηπεδούχοι στο α΄ημίχρονο πέτυχαν 3 γκολ και έδειξαν την ποιότητα που έχει αυτή η ομάδα. Στην επανάληψη η ΑΕΚ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, ισορρόπησε το παιχνίδι, έτρεξε, πίεσε, κατάφερε να σκοράρει δις και είχε ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Από την άλλη η ΔΟΞΑ έδειχνε να ελέγχει το αποτέλεσμα, είχε τις ευκαιρίες της και φυσικά τα δυο δοκάρια!
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
5΄ Επικίνδυνο μπάσιμο τουΠαπακωνσταντίνου στην περιοχή, οΚαγγελίδης αποκρούει με τα πόδια.
12΄ 1-0! Ο διαιτητής «είδε» ανατροπή του Ασλανίδη Α. από τον Πεντεζίδη και έδειξε την άσπρη βούλα! (Μας θύμισε το πέναλτι με τον Κ. Αγρό). Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μιχαλάκης.
24΄ Μακρινό σουτ του Βέργου μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.
27΄ 2-0! Ο Κωνσταντινίδης γίνεται κάτοχος της μπάλας και από καλή θέση πλασάρει τον τερματοφύλακα.
30΄ Άστοχο το μακρινό σουτ του Βέργου.
31΄ Ο Μιχαλάκης εκτελεί μακρινό φάουλ, για να περάσει λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι.
35΄ Το φάουλ που εκτελεί ο Δημητριάδης μπλοκάρει ο Παπαγεωργίου.
36΄Ο Ασλανίδης Μ., σε έξοδο τουΚαγγελίδη, στέλνει το ψηλοκρεμαστό σουτ να περάσει λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.
39΄ Ο Καρατζόγλου εκτελεί φάουλ και την κεφαλιά του Βέργου μπλοκάρει ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
40΄ 3-0! Ο Παπακωνσταντίνου εκμεταλλεύεται τα ρήγματα της αντίπαλης άμυνας και πασάρει στονΑσλανίδης Μ. που διευρύνει το σκορ.
46΄ Ο Παπαδόπουλος πιάνει δυνατό σουτ, για να μπλοκάρει, με διπλή προσπάθεια, ο Καγγελίδης.
49΄ Ο Παπακωνσταντίνου δέχεται παράλληλη σέντρα από δεξιά και το σουτ από το 1 μ. βρίσκει το αριστερό δοκάρι.
54΄ 3-1! Ο Βέργος μέσα στην περιοχή βρίσκει τον Καρατζόγλου που ανατρέπεται από τον Τσιαμούρα. Το πέναλτι το εκτελεί ο Δημητριάδης με επιτυχία.
64΄ 3-2! Εκτέλεση φάουλ από τον Δημητριάδη, ασθενής η απόκρουση του τερματοφύλακα και ο Σεϊτανίδηςαντέδρασε σωστάστην εξέλιξη της φάσης, πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας κι εύκολα χρήζεται σκόρερ.
65΄ Συναγερμός στα καρέ τουΠαπαγεωργίου που γλιτώνει την ισοφάριση.
75΄ Ξανά επανειλημμένες φάσεις στην περιοχή του Παπαγεωργίου για να καταλήξει η μπάλα σε κόρνερ το οποίο εκτελεί ο Zoufi για να πιάσει κεφαλιά ο Σεϊτανίδης λίγο άουτ.
81΄ Ωραίο σουτ του Τσιμπλίδη καταλήγει λίγο άουτ από την αριστερή συμβολή των δοκαριών.
90΄ Το σουτ του Τσιμπλίδη από κοντά αποκρούει με τα πόδια ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
92΄ Σουτ από τον ίδιο παίχτη (που ήταν διαρκής πονοκέφαλος για την άμυνα, όσο χρόνο συμμετείχε) τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Καγγελίδη και στην επιστροφή στέλνει την μπάλα απελπιστικά άουτ.

1159


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λουκίδης Κ.
ΒΟΗΘΟΙ: .Χασιώτης Ε. – Χαλόπουλος Β.
ΠΕΤΡΟΥΣΑ (Μπάμπης Καζεπίδης):1. Παπαγεωργίου Δ., 2. Ξενίδης Λ., 3. Δεληκωστίδης Λ. 4. Γιαννίκης Α., 5. Κωνσταντινίδης Κ., 6. Κότιος Δ.(46΄ Τσιαμούρας Δ.), 7. Μιχαλάκης Χ. (78΄ Τσιμπλίδης Ν.), 8. Παπαδόπουλος Π., 9. Παπακωνσταντίνου Ν., 10. Ασλανίδης Α., 11. Ασλανίδης Μ. (59΄ Παυλίδης Δ.)
Πάγκος: Καλογερόπουλος Α., Γκουτόγλου Δ., Κάφκας Η.
Α.Ε.ΚΥΡΓΙΩΝ (Ζεκερίδης Χρ. ): 1. Καγγελίδης Α., 2. Αρβανιτίδης Α. (46΄ Πρίτσιου Δ.), 3. Μακρυγιάννης Π. 4. Καρατζόγλου Μ., 5. Πεντεζίδης M., 6.Zoufi A. 7. Ζεκερίδης Α.(46΄Δεληκωστίδης Α.), 8. Δημητριάδης Δ. 9.Βέργος Σ., 10.Σεϊτανίδης Γ.,  11. Καζακίδης Π.(73΄ Κελεσίδης Κ.)

Πάγκος: ΣαχπάζηςΒ., Πατέρας Σ., Γρηγοριάδης Ι.

http://www.draminaspor.gr//του Θόδωρου Βασιλειάδη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top