ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ : ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ο ΕΥΚΛΗΣ ΣΟΡΩΝΗΣ

2/05/2015 09:27:00 μ.μ.
Η ομάδα της Σορωνής κέρδισε με 3-2 τη Δόξα Καρδάμαινας και πέρασε στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου
Ο Ευκλής Σορωνής θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Β’ Κατηγορίας στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου, αφού επικράτησε με 3-2 της Δόξας Καρδάμαινας στο γήπεδο του Αγίου Σουλά. Η ομάδα του Μιχάλη Τσιβρινή ήταν καλύτερη και πήρε δίκαια τη νίκη- πρόκριση, με την οποία πέρασε στους «4» του θεσμού.
TΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (ΑΠΟ TO GIAFKASPORTS.GR)
4' ΓΚΟΛ! Στην αντεπίθεση ο Ευκλής, ο Κρομύδας μπήκε στην περιοχή ο Κουρζής Α. τον ανέτρεψε και ο Ατσικνούδας έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μήτρου για το 1-0.
(Πολύ κακός ο αγωνιστικός χώρος, με το γήπεδο να είναι κυριολεκτικά λάσπη και να δυσκολεύει τις προσπάθειες των δύο ομάδων παίξουν ποδόσφαιρο)
17' Κόρνερ του Μπερετούλη απ' τα δεξιά, κεφαλιά απ΄τον Λαμπρόπουλο, η μπάλα στρώθηκε στον Μήτρου το σουτ του οποίου έδιωξε ο Γιακούμαρος και στην συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί.
19' Μπαλιά του Παντελή στην πλάτη της άμυνας, ο Ντινώρης μπήκε απ' τα δεξιά έκανε το σουτ με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.21
21' Αντεπίθεση για την Δόξα Καρδάμαινας με τον Ντινώρη, ο οποίος από αριστερά έκανε την σέντρα, ο Χατζηαντωνίου έκανε το σουτ με τον Μαριεττή να αποκρούει.
23' Εντυπωσιακή κούρσα απ' τον Χατζηπαναγιώτη που κέρδισε τις κόντρες μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ με τον Μαριεττή να του λέει "όχι".
27' ΓΚΟΛ!! Ο Παπαστεργής έκανε το σουτ έξω απ' την περιοχή, η μπάλα βρήκε στα σώματα, οι παίκτες της Δόξας σταμάτησαν για οφσάιντ και ο Κρομύδας που ακολούθησε την φάση πλάσαρε εύστοχα για το 2-0.
41' Δυνατό σουτ του Κρομύδα λίγο άουτ.
43' Ο Ντινώρης βρήκε απ' τα αριστερά τον Πανόπουλο, εκείνος έκανε την σέντρα με τον Παντελή απ' το σημείο του πέναλτι να σουτάρει άουτ.
52' ΓΚΟΛ!! Βαθιά μπαλιά του Πανόπουλο στην πλάτη της άμυνας, ο Λαμάι μπήκε στην περιοχή ο Γκαρής τον ανέτρεψε με τον Ατσικνούδα να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Χατζηαντωνίου μειώνει σε 2-1 για την Δόξα.
58' ΓΚΟΛ!! Κάθετη πάσα του Κρομύδα, ο Μήτρου απέφυγε ωραία τους αμυντικούς και πλάσαρε εύστοχα για το 3-1.
70' Κόρνερ του Κρομύδα από δεξιά η μπάλα κατέληξε στον Λαμπρόπουλο που από κοντά πλάσαρε άουτ.
80' Εκτέλεση φάουλ του Πανόπουλου, το πλασέ του Κουρζή Α. πέρασε λίγο άουτ.
83' Ο Κούρλιος έκλεψε την μπάλα την μπάλα απ' τον Πατσαβούδη βρέθηκε φάτσα με τον Γιακούμαρο και πλάσαρε άουτ.
86' ΓΚΟΛ!! Ωραία μπαλιά του Ντινώρη στην πλάτη της άμυνας, ο Πανόπουλος μπήκε απ' τα αριστερά και με διαγώνιο σουτ μείωσε το σκορ σε 3-2.
88' Σέντρα του Πανόπουλο από αριστερά, κεφαλιά του Παντελή λίγο άουτ.
91' Εκτέλεση φάουλ του Πανόπουλο στην πλάτη της άμυνας, ο Παντελής έκανε την σέντρα και το ανάποδο ψαλίδι του Κουρζή κατέληξε λίγο άουτ.
94' Αντεπίθεση για τον Ευκλή, ο Γιακούμαρος βρισκόταν στην επίθεση για την στημένη φάση με το Κρομύδα να έχει μοναδικό αντίπαλο τον Πατσαβούδη και να πλασάρει στο δοκάρι.
ΕΥΚΛΗΣ ΣΟΡΩΝΗΣ (Μιχάλης Τσιβρινής): Μαριεττής, Λαπάκης, Λαμπρόπουλος, Γκαρής, Σαββάκης, Κούρλιος, Κρομμύδας, Παπαστεργής, Μπερετούλης (45' λ.τ. Τομάζος), Μήτρου (77’ Παυλίδης), Γεωργαντάς (90' Σχοινάκης).
ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Γιακούμαρος, Τσίκνης, Χατζηπαναγιώτης, Αποστολάτος (31' Πυθακάκης), Κουρζής Α., Κέντρος (31' Πανόπουλος), Παντελής, Πατσαβούδης, Ντινώρης, Χατζηαντωνίου (76' Ντινώρης Σ.), Λαμάι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top