ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΔΥΤ, ΑΤΤΙΚΗΣ : ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ , ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ

2/01/2015 02:14:00 μ.μ.



Χωρίς νικητή τελείωσε η μονομαχία μεταξύ Ηρακλή Ελευσίνας και Ελευσινιακού, με την ισοπαλία 1-1 να ευνοεί τους πράσινους, οι οποίοι διατήρησαν απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες τους. Ο Ελευσινιακός μπήκε δυνατά και ευτύχησε να προηγηθεί με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, τον Εφραιμίδη στο 23ο λεπτό του παιχνιδιού. Τον πολύτιμο βαθμό στον Ηρακλή χάρισε ο Ψιμουλάκης, με τέρμα που σημείωσε 10 λεπτά πριν το φινάλε. Ο Ηρακλής είχε δύο δοκάρια με τον Κατσάφαρο,ενώ διαμαρτύρεται για την φάση του 94ου λεπτού, όταν ο επόπτης Παστρωμάς ακύρωσε γκολ του Πέγκου, κάνοντας ακόμη μια λανθασμένη υπόδειξη στο σημερινό παιχνίδι. Έντονα παράπονα έχουν και οι φιλοξενούμενοι, βγάζοντας σχετική ανακοίνωση που θα δημοσιευθεί σε πολύ λίγο.

Ηρακλής: Φωτιάδης,Αξιώτης Γ.,Λυμπέρης,Άγγος,Φιλιππής,Χατζαντωνάκης (59' Πέγκος),Ψιμουλάκης, Τσολερίδης,Καρκαμπάτσης,Κατσάφαρος (90' Βάσης),Μουράτι

Ελευσινιακός: Ραπτοδήμος,Τζαφέρης,Κουσιορής,Οικονομόπουλος,Πηλίδης,Μυλωνάς (84' Ταλαβερίδης),Πανιτσίδης (64' Χαραλαμπίδης),Θεοδωρόπουλος,Εφραιμίδης,Τούσης,Απαζίδης (73' Παπαδόπουλος) 

Έντονα παράπονα από την εφετινή διαιτησία που αντιμετωπίζει η ομάδα έχουν να εκφράσουν οι άνθρωποι του Ελευσινιακού,στέλνοντάς μας σχετική ανακοίνωση.

Κύριοι της ΕΠΣΔΑ , για ακόμα μια φορά γίναμε θεατές του αγώνα και του διαιτητή Κου Σταθόπουλου.

Αφού  έχετε αποφασίσει ποιες ομάδες θέλετε να ανέβουν κατηγορία και ποιες  θα έχουν καλύτερη μεταχείριση, στις οποίες δεν μας έχετε συμπεριλάβει, γιατί δεν μας το λέτε για να βοηθήσουμε και εμείς στο έργο σας . Ομάδα της ΕΠΣΔΑ είμαστε και εμείς. 

Κύριοι τελικά ο στόχος σας είναι να εξυπηρετήσετε συμφέροντα και όχι να παιχτεί όμορφο ποδόσφαιρο σε ένα πρωτάθλημα. 

Την απαράδεχτη διαιτησία του Κου Σταθόπουλου και των βοηθών του, όπου πράξανε αυτό που  από την αρχή μαθαίνουν σαν διαιτητές , δηλαδή όταν η μπάλα γυρίζει από τον αμυνόμενο, ο επιτιθέμενος δεν είναι σε θέση οφσάιντ  όταν είναι δε και  πίσω του.

Τέτοια διαιτησία την έχουμε δει τέσσερις – πέντε φορές σε αυτό το πρωτάθλημα , αλλά πιστεύαμε στο ανθρώπινο λάθος. Σήμερα πιστεύουμε ότι υπήρχε δόλος.

Από σήμερα παύουμε να είμαστε απλοί θεατές σε όλο αυτό το έργο. Επειδή ο σεβασμός πρέπει  να είναι αμφότερος , εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας , για να προστατεύσουμε  την ομάδα μας και να βοηθήσουμε όπου μπορούμε ώστε να γίνει καλύτερο το ποδόσφαιρο της ΕΠΣΔΑ που τόσο έχετε απαξιώσει.        

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top