ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ : ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

2/04/2015 09:10:00 μ.μ.



Οι ''πράσινοι'' κέρδισαν με 3-0 τον Ηρακλή Μαριτσών και πέρασαν στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου
Έκανε το καθήκον της και επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί που είχε πριν από το παιχνίδι… Η Ρόδος κέρδισε εύκολα τον Ηρακλή Μαριτσών με 3-0 και πήρε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου. Οι «πράσινοι» δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες μέχρι να φτάσουν στη νίκη- πρόκριση και φρόντισαν από νωρίς να «καθαρίσουν» το ματς. Στο 20ο λεπτό σε σέντρα του Κακαζούκη, ο Τρίγκας με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0, ενώ στο 25’ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αυγενικού κατέληξε στα δίχτυα, αφού αιφνιδιάστηκαν αρχικά οι αμυντικοί και στη συνέχεια ο Σκυλλάς. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 58’ όταν ο Σίμου γύρισε τη μπάλα στον Αλεξανδρίδη και αυτός με κοντινή προβολή έκανε το 3-0. Η Ρόδος έφτασε σε μία άνετη επικράτηση, παίρνοντας την πολυπόθητη νίκη και μαζί το εισιτήριο για τους ημιτελικούς του θεσμού.
ΡΟΔΟΣ (Δημήτρης Σκούνας): Ράτζα, Κακαζούκης, Κουρέτας, Καλημέρης, Θεοδωρέλλης (46’ Γκάιδας), Σίμου, Ιμεραλιλάι, Αλεξανδρίδης, Αυγενικός, Δαλκίδης (58’ Γανωτάκης), Τρίγκας (46’ Ανυφαντής).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ (Γιώργος Σάββενας): Σκυλλάς, Φελεσάκης, Μακρής (46’ Χατζηκωνσταντής), Κώτσος, Λορέντζος (46’ Τσαλώλης), Παπακωνσταντής Στ., Παπακωνσταντής Κ., Κούρος, Μπιλιάς, Πίσκαπας (62’ Καρίκης), Βασιλώττος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top