ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΣΕΡΙ ΕΔΩΣΕ Ο ΜΑΣ ΣΤΙΒΟΥ

2/28/2015 09:14:00 μ.μ.
Για 11η αγωνιστική αήττητος παρέμεινε ο ΜΑΣ Στίβου, ο οποίος πέρασε δια… πυρός και σιδήρου από τον Σταυρό κερδίζοντας με 2-3 τον ΠΑΟΚ Σταυρού σε έναν τραγικό αγωνιστικό χώρο. 
Η ομάδα του Πέτρου Πετρίδη πήρε μια σημαντικότατη νίκη στην διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για την άνοδο, αφού πέρασε από μια δύσκολη έδρα, κερδίζοντας έναν ιδιαίτερα αξιόμαχο αντίπαλο. Tα γκολ των «πρασίνων» σημείωσαν ο Αλευράς, ο Παπαδόπουλος και o Mπλόζμπι.
Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ Σταυρού με κορυφαίο παίκτη του αγώνα μάλιστα, τον Τσίτσο που πέτυχε δύο γκολ, θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι καθώς στα τελευταία λεπτά και καθώς το σκορ ήταν στο 2-3, έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες για την ισοφάριση.
Πάντως, οι Στιβιώτες έδειξαν για ακόμα μία αγωνιστική ότι εκτός έδρας αποδίδουν καλύτερα και παίρνουν τα αποτελέσματα. Πλέον, με αυτό το σημαντικό «διπλό» κατάφεραν να πατήσουν στην πρώτη… δυάδα, περιμένοντας αύριο τους ανταγωνιστές τους Ξηροπόταμο, Κορώνεια και ΑΕ Αγίου Γεωργίου.

ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ- ΜΑΣ ΣΤΙΒΟΥ 2-3
Διαιτησία: Κωσταντίνιδης Γ.
Σκόρερς: Τσίτσος 37΄, 78΄/ Αλευράς 15΄, Παπαδόπουλος 30΄, Μπλοζμπί 70΄
ΠΑΟΚ: Χαρίζης, Στιβαστάρης, Καρακεχαγιάς, Χατζηλάρι, Λιάμος, Κίτσος, Χριστόπουλος (46΄Δημούδης), Πασαλής, Θεολόγου (80΄Μουράκης), Ταξιάρχου(75΄Θεολογάκης), Κανέλλης
ΜΑΣ ΣΤΙΒΟΥ: Μαγδάκης, Βωβός, Γιαβασίδης, Χατζηπαρασκεύας, Ορφανίδης Α. , Αλευράς, Παπαδόπουλος, Κυματής, Μπλόζμπι, Βουτσάς, Νεστορίδης Κ. Αγωνίστηκαν επίσης οι: Λεονάκης, Νεστορίδης Κ.Φ, Κυριακίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top