ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ

2/01/2015 05:17:00 μ.μ.
Μετά από έξι αγώνες δίχως νίκη και γκολ, ο Παύλος Μελάς κατάφερε έστω και δύσκολα να κάμψει την αντίσταση του Ιάσονα Αυγής, κερδίζοντας με 2-0.
Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα των Σταυρουπολιτών με τον Γιάννη Τσάρτσαλη στον πάγκο, ο οποίος πήρε και μια… μίνι ρεβάνς από την ομάδα της Αυγής, για τον περσινό «βαρύ» αποκλεισμό της άλλοτε ομάδα του Ολυμπιακό Κυμίνων στο κύπελλο.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο, με τους παίκτες της Αυγής να πιέζουν σε όλο τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Αυτό βέβαια από ότι φάνηκε δεν τους βγήκε σε καλό, μιας και ο Ιάσων μετά το 60΄ έμεινε από δυνάμεις και ο Παύλος Μελάς σε δύο περιπτώσεις, έκανε το 2-0 με τον Καζάνα και τον Λιοτατή. Ντεμπούτο για τους Σταυρουπολίτες έκανε και ο Μάκης Αρχοντίδης, καθώς ο έμπειρος μεσοαμυντικός πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος.
Στη συνέχεια, ο «Κάζα» προτού προλάβει να αγωνιστεί ένα τέταρτο στο παιχνίδι, δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο και αποβλήθηκε! Παρόλα αυτά όμως, ο Ιάσων δεν εκμεταλλεύτηκε το γεγονός αυτό και γνώρισε φυσιολογικά την ήττα.
Πάντως, οι άνθρωποι του Ιάσονα Αυγής ήταν ικανοποιημένοι από την απόδοση της ομάδας τους στην Σταυρούπολη, αλλά διαμαρτυρήθηκαν κιόλας στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, για μια αμφισβητούμενη περίπτωση πέναλτι.
ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ – ΙΑΣΩΝ ΑΥΓΗΣ 2-0
Σκόρερς: Καζάνας 70΄, Λιοτατής 74΄
Διαιτησία: Τεβεκέλης (Δημητριάδης – Αϊναλής)
ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ (Τσάρτσαλης): Καρυπίδης, Τσουκαλίδης Γ., Αμοιρίδης, Πλίκας, Νικολαϊδης, Λυκίδης, Ιωαννίδης, Χατζηχαριστός, Βαχανελίδης, Λιοτατής, Τσουκαλίδης Σοφ.
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Καζάνας, Αρχοντίδης και Παπουνίδης
ΙΑΣΩΝ ΑΥΓΗΣ (Ταληχμανίδης): Μιχαηλίδης, Αϊβάζογλου, Θεοδωρίδης, Τσορτανίδης, Λύτας, Μεμά, Αρουτίδης, Γκριλάς, Κατσαρός, Πασχαλίδης, Παπαδόπουλος
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Μίλκας, Πιπιλίκας και Κριτόπουλος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top