ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ : ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΣΙΑ

2/11/2015 09:10:00 μ.μ.
Μόνο εύκολο έργο δεν είχε ο Α.Ο. Κορωπίου στο ΔΑΚ Παιανίας. Η ομάδα του Γιώργου Παπαϊωάννου ύστερα από ματ-θρίλερ επικράτησε 2-4 στην παράταση του Παμπαιανικού (2-2 καν. διάρκεια) και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με τον ΑΟΚ να βγάζει την εμπειρία του στο έξτρα ημίωρο και να παίρνει την πρόκριση. Πάντως πρέπει να σημειώσουμε πως ο Παμπαιανικός του Γιώργου Φαράκου στάθηκε εξαιρετικά, το πάλεψε, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν και πολλά παράπονα από τη διαιτησία, τόσο για το πέναλτι που δίνεται στο φινάλε όσο και για την αποβολή του Ελευθεροχωρίτης λίγο αργότερα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι το Κορωπί μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκε με τακουνάκι του Χανιώτη. Στην επανάληψη ο Παμπαιανικός αντέδρασε και μέσα σε ένα δεκάλεπτο (60' με 70') γύρισε την κατάσταση σε 2-1.

Η επίμαχη φάση που σηκώνει συζήτηση σημειώθηκε λίγο πριν την συμπλήρωση των 90' όταν για κράτημα στην περιοχή ο Βλάχος Ανδ. Έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Χανιώτης ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε το 2-2, με τους γηπεδούχους λίγο αργότερα να μένουν και με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε για μαρκάρισμα ο Ελευθεροχωρίτης με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στην παράταση ο Α.Ο.Κ αγωνιζόμενος και με παίκτη παραπάνω είχε την εμπειρία να πετύχει άλλα δύο γκολ με τους Χανιώτη – Χαρίτο φτάνοντας στο τελικό 2-4 που του έδωσε την πρόκριση.

***Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο ΒΛΑΧΟΣ ΑΝΔ με βοηθούς τους ΒΙΤΣΕΝΤΖΑΤΟ Κ., ΝΤΟΣΤΗ Κ.

Παρατηρητής: ΡΟΔΙΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Χατζημερκούρης, Κρητικός, Χατζής, Παπανίκος, Ελευθεροχωρίτης, Τογιάλι (107' λ.τρ. Τσεβάς), Λαγός, Γκόμπλιας, Κατσικώστας (100' Στασινούλιας), Τσιγάρας, Λόκου (70' Παρθένης).

Α.Ο. ΚΟΡΩΠΙΟΥ: Μιχάλης, Λυμπερόπουλος, Πάντου, Πλάτανος, Ματσάγγος, Ρετζής (30' Πριονίδης), Νούρια (75' Χαρίτος), Μαρινάκης, Χανιώτης, Γιαχάεβ, Βελλής (70' Έρτσιου).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top