ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ : ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕ ΗΡΩΑ ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΙΒΟ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ , 5-4 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΝ Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑ

2/04/2015 08:02:00 μ.μ.
Με ήρωα τον Μιχάλη Κεφάλα που έπιασε δύο πέναλτι και σκόραρε στο τελευταίο, ο Φοίβος Κρεμαστής κέρδισε 5-4 τον Διαγόρα και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου
Θρίαμβος στα πέναλτι… Ο Φοίβος Κρεμαστής ήταν ο μεγάλος νικητής στο σημερινό προημιτελικό του κυπέλλου Δωδεκανήσου, κερδίζοντας στη διαδικασία των πέναλτι με 5-4 τον Διαγόρα. Το πρόσωπο του αγώνα ήταν αναμφίβολα ο Μιχάλης Κεφάλας ο οποίος απόκρουσε δύο πέναλτι (των Σαλαμαστράκη και Καπουράνη) και σκοράροντας στο τελευταίο χάρισε τη νίκη- πρόκριση στο Φοίβο απέναντι στον Διαγόρα, αποδεικνύοντας ότι ο αυτός ο θεσμός ταιριάζει… γάντι στην ομάδα του Σάββα Ορφανίδη. Η κανονική διάρκεια του αγώνα και η παράταση έληξαν 1-1, με τον Φοίβο να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στη διαδικασία των πέναλτι και να παίρνει την πρόκριση στην ημιτελική φάση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «γηραιός» είχε προηγηθεί στα πέναλτι (ο Γεωργαλλής έστειλε τη μπάλα άουτ), ωστόσο υπολόγιζε χωρίς τον Μιχάλη Κεφάλα!
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Αρκετά μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, με τον Διαγόρα να ανεβάζει στροφές μετά το 15ο λεπτό, χωρίς όμως να γίνει μεγάλη ευκαιρία. Το μόνο που μπορεί να καταγραφεί ήταν ένα πλασέ του Ζουρούδη στο 39’ που έδιωξε σε κόρνερ ο Κεφάλας. Το β’ ημίχρονο ήταν πιο καλό ποιοτικά με τον Μπρέσκα να χάνει μία καλή ευκαιρία στο 60’, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν με πλασέ του Πεταυράκη μέσα από την περιοχή. Η απάντηση για το Φοίβο ήρθε στο 72’ με τον Αγγελόπουλο, ο οποίος είχε περάσει στο παιχνίδι στο 57’ και αποκτήθηκε πριν από λίγες μέρες από τον… Διαγόρα. Ο έμπειρος επιθετικός πλάσαρε εύστοχα τον Ταμπάση και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στην παράταση και συγκεκριμένα στο 98’ ο Καπουράνης έχασε μεγάλη ευκαιρία, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 112’ με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κεφάλα για να πάει τελικά το παιχνίδι στη διαδικασία των πέναλτι.
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ
Ζουρούδης 0-1
Αγγελόπουλος: 1-1
Μαΐλης: 1-2
Αξιώτης: 2-2
Μπρέσκα: 2-3
Γεωργαλλής: (άουτ)
Σαλαμαστράκης (απόκρουση Κεφάλα)
Δελαπόρτας: 3-3
Προβατίδης: 3-4
Τζιβίλογλου: 4-4
Καπουράνης: (απόκρουση Κεφάλα)
Κεφάλας: 5-4
ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ (Σάββας Ορφανίδης): Κεφάλας, Λαμάϊ (86’ λ.τ. Μόσχος), Μπιλιάς, Αξιώτης, Δελαπόρτας, Γεωργαλλής, Φελεγκάκης, Τζιβίλογλου, Αρχοντούλης (98’ Γαργάλης), Παϊζάνος (57’ Αγγελόπουλος), Ορφανίδης.
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ταμπάσης, Θεοδοσίου, Προβατίδης, Πεταυράκης, Φωτεινής, Σαλαμαστράκης, Αλιμπάς, Ζουρούδης, Ανδράλας (81’ Καπουράνης), Μπρέσκα, Λυμπερόπουλος (95’ Μαΐλης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top