ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ : ΕYΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΛΥΣΟ 5-0 ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΑΧΟ ΚΩ ΣΕ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑ

2/17/2015 07:02:00 μ.μ.
Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος κέρδισε άνετα (5-0) τον Αντίμαχο Κω και τώρα ετοιμάζεται για το ντέρμπι με τη Ρόδο
Με φόρα θα πάει στο ντέρμπι με τη Ρόδο, ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος ο οποίος κέρδισε εύκολα και με σκορ 5-0 τον Αντίμαχο Κω, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής για τον β’ όμιλο της Α’ Κατηγορίας. Η ομάδα του Ανδρέα Σταύρου δεν συνάντησε την παραμικρή δυσκολία μέχρι να φτάσει στη νίκη, κάτι που κατάφερε ουσιαστικά από το α’ ημίχρονο όταν προηγήθηκε στην Παστίδα με 3-0. Το σκορ για τον Γ.Α.Σ. άνοιξε στο 16’ ο Σπάρταλης, ενώ το 2-0 έκανε στο 24’ ο Παπαδημήτρης. Στο 39’ ο Χατζηλιόντας ανέβασε το δείκτη του σκορ, ενώ στο 55’ ο Γκινής και στο 83’ ο Μπελεβέτης διαμόρφωσαν το τελικό 5-0 για τους Ροδίτες.
Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ (Ανδρέας Σταύρου): Λουτριώτης, Παπαδημήτρης, Μπελεβέτης, Παφιάκης (51’ Χειμωνέττος), Ρεκλείτης (60’ Αθανασίου), Σταυλάς, Καρπαθάκης, Χατζηφούντας, Χατζηλιόντας (65’ Μαθιός), Σπάρταλης, Γκινής.
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ ΚΩ (Γιώργος Σταμάτης): Μιχαλάκης, Κουρής, Γκουντελίτσας (46’ Καλούδης), Ανδρογιώργης, Σκαλέρης (60’ Γιαλεσάκης), Μπίλλης Ι., Συνεσίου Γ., Μπεκιρλάρι (46’ Φούσκας), Πης, Μπίλλης Μ., Κατσαρός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top