ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΠΛΟΥΣΙΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ 3-3 ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΣΤΕΡΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

2/01/2015 09:53:00 μ.μ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ – ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ 3-3

Σε ένα ματς πλούσιο σε συγκινήσεις Αστέρας Ζωγράφου και Άρης Πετρούπολης αναδείχτηκαν ισόπαλοι 3-3. Στο σκορ προηγήθηκε ο Αστέρας με 1-0 στο 8' με τον Εξηντάρη για να κάνει το 2-0 με τον Καγιώργη στο 28΄.

Η αντίδραση του Άρη ήταν άμεση και στο επόμενο λεπτό μείωσε με τον Πούλιο σε 2-1. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και στο 68' με κεφαλιά του Μπαλογιάννη από χτύπημα κόρνερ ισοφάρισαν σε 2-2. Και ενώ η μία φάση διαδεχόταν την άλλη οι γηπεδούχοι σε αντεπίθεση στο 88' με τον Αγκόρα έκαναν το 3-2. Τελικά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και μετά από φάση διαρκείας και πάλι από χτύπημα κόρνερ ο Μπαλογιάννης για δεύτερη φορά με κεφαλιά έγραψε το τελικό 3-3.

Από τον Αστέρα ξεχώρισαν οι Καγιώργης και Αγκόρα ενώ από τον Άρη οι Βαφειάδης, Μπαλογιάννης, Τομπουλίδης και Πούλιος.

***Καλή η διαιτησία των: Κοσικίδη, Τσαγκάρη και Μαχαίρα

ΑΣΤΕΡΑΣ: Δαδακαλίδης, Καλύβας, Μαλάι, Παπαθανάσης, Εξηντάρης, Κυριακόπουλος (80' Παπαδημητρίου), Καπλάνης (53' Κοσμάς), Βρυωνίδης, Γαλανός (62' Αμπατζής), Αγκόρα, Καγιώργης

ΑΡΗΣ: Τριανταφύλλου, Βλαχόπουλος (81' Πηλίτσης), Κότσαλος, Αλειφέρης, Μπαλογιάννης, Τομπουλίδης, Γεωργίου (46' Τσοπανάκος), Βαφειάδης, Παούρης, Πούλιος, Τζαμαλής (63' Πάγια)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top