ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ : ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ Ο Α.Ο. ΣΥΡΟΥ , 3-1 ΤΗΝ ΑΝΩ ΜΕΡΑ

2/28/2015 07:55:00 μ.μ.
Την είσοδο του στα μπαράζ εξασφάλισε ο Α.Ο Σύρου, καθώς μετά από μεγάλο παιχνίδι που συνοδεύτηκε με 3 αποβολές , 3 πέναλτι και 4 γκολ, η Συριανή ομάδα νίκησε 3-1 την Άνω Μερά στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής.

Του: Άκη Γαδ
Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Μάκη Βαρθαλίτη πέτυχε τον πολυπόθητο στόχο της, που ήταν η απευθείας είσοδο στους «8» της διοργάνωσης. Τα γκολ του Α.Ο.Σ σημείωσαν τα δυο μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου Τσέχου και Ραμπαβίλας (2). Η Άνω Μερά έμεινε στην Τρίτη θέση του ομίλου και για την είσοδο στα μπαράζ θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Άγιαξ-Α.Ο Πάρου.

Πλέον ο Α.Ο.Σ ανέβηκε στην Α θέση του ομίλου και μέσα από την αυριανή αναμέτρηση (Α.Ο Μυκόνου-Ανδριακός) θα μάθει και τυπικά αν είναι πρώτος η δεύτερος. Που μικρή σημασία έχει…

Η Άνω Μερά μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι της και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα είκοσι λεπτά. Το σουτ του Τσάλμα στο 3ο λεπτό έσωσε ο Συριανός και στη συνέχεια το δοκάρι την ομάδα μας, ενώ το σουτ του Μπούμπουρη στο 18ο λεπτό από πλάγια θέση δεν βρήκε στόχο, στις δυο καλές ευκαιρίες των φιλοξενουμένων στο ξεκίνημα.

Όσο περνούσε ο χρόνος η ομάδα της Σύρου ανέβαζε την απόδοση της και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Αξίζει να σημειωθεί πως από το 40ο λεπτό η Άνω Μερά έπαιζε με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τουρέ. Η καλύτερη ευκαιρία του Α.Ο.Σ ήρθε στο φινάλε του Α μέρους. Μετά από όμορφη ενέργεια του Παπαδάκη, έκοψε τη μπάλα στον Ξυγκάκη που από καλή θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πουλάκη.

ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ Α.Ο.Σ ΑΠΟ ΤΟ 46΄-60΄.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α.Ο.Σ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και η πρώτη ευκαιρία δεν άργησε να έρθει. Το σουτ του Μπαλόπιτα έδιωξε σωτήρια ο Πουλάκης στο 51΄. Ένα λεπτό αργότερα με ωραία ενέργεια και σουτ ο Κυριάκος Μανουδάκης έστειλε στη μπάλα δίπλα από την εστία του Μυκονιάτη πορτιέρο.

Στο 58ο λεπτό το δυνατό σουτ του Μουράι από τα 40 μέτρα λίγο έλειψε να αιφνιδιάσει τον Πουλάκη, με τον Α.Ο.Σ να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος.
ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ, ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
Η υπεροχή του Α.Ο.Σ δεν καρποφόρησε και σε μια φάση που δεν μύριζε γκολ ,ο Τσάλμας κέρδισε πέναλτι από ανατροπή του Κόκκαλη πάνω στον επιθετικό της Άνω Μερά. Ο Γιόγιος σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Συριανού και σαν αν μην έφτανε αυτό ο Τσέχου 1 λεπτό αργότερα έγραψε το 1-0 με μακρινό σουτ. Τα «αίματα» άναψαν ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων. Οι αψιμαχίες παικτών οδήγησαν τους Τσάλμα και Μουράι να πάρουν το δρόμο προς τα αποδυτήρια, με την Άνω Μερά να συνεχίζει με 9 παίκτες και τον Α.Ο.Σ με 10.

Στο 71ο λεπτό ο Ξυγκάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει το παιχνίδι, αλλά το πλασέ του ήταν τελείως άστοχο από πλεονεκτική θέση.

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ…ΡΑΜΠΑΒΙΛΑΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ!!!
Στο 75ο λεπτό ο Α.Ο.Σ σφράγισε τη νίκη-πρόκριση στα μπαράζ. Μετά από εκπληκτική μπαλιά του Παπαδάκη από τα 40 μετρά, ο Ραμπαβίλας έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από κάθε άλλο επιθετικό στις Κυκλάδες γράφοντας το 2-0.
Στο 83Ο λεπτό ο Κεραμιδάς κέρδισε πέναλτι (δεύτερο για τους Μυκονιάτες), με τον Ντιαγέ να ευστοχεί και να γράφει το 2-1, βάζοντας ξανά την ομάδα της Μυκόνου στο παιχνίδι. Πριν προλάβουν να χαρούν το γκολ οι παίκτες της Άνω Μερά, ο Ξυγκάκης μετά από όμορφη ενέργεια κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ραμπαβίλας βάζοντας ΤΕΛΟΣ στις όποιες ελπίδες της Άνω Μερά.

ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΩ ΣΥΡΟΥ 14Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α ΟΜΙΛΟΥ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΖΑΡΑΝΗΣ Ι., ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ Ι., ΜΟΥΤΑΦΗΣ Α.
Α.Ο ΣΥΡΟΥ-ΑΝΩ ΜΕΡΑ 3-1 (0-0)

Οι αρχικές συνθέσεις των δυο ομάδων:
Α.Ο ΣΥΡΟΥ (Βαρθαλίτης): Συριανός, Μανουδάκης, Κόκκαλης, Παπαδάκης, Μαραγκός, Μπαλόπιτας, Ξυγκάκης, Μουράι, Ραμπαβίλας, Τσέχου, Καπλάνης.
ΑΝΩ ΜΕΡΑ: Πουλάκης, Μπούμπουρης, Κουτσούκος, Τσελάι, Κεκελής, Γιόγιος, Κουκάς, Ντιαγέ, Τουρέ, Τσάλμας, Δήμας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top