ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ : ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΕΛΑΦΟΥ , 2-1 ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

2/04/2015 04:47:00 μ.μ.


Ταύρος Ελάφου-ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2-1 


Σε έναν αγώνα-χορευτικό στη βροχή, ο Ταύρος Ελάφου έπιασε από τα κέρατα τους Πόντιους Κατερίνης και με ένα εξωπραγματικό γκολ του Παπαγιαννόπουλου στις καθυστερήσεις, πέτυχε μία νίκη-χρυσάφι και έβαλε φωτιά στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας μετά την 18η αγωνιστική.

Ο αγώνας έμεινε στο μηδέν στο 1ο ημίχρονο, υπό καταρρακτώδη βροχή, με λίγες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες που κινήθηκαν συντηρητικά, με έμφαση στην αμυντική λειτουργία. Οι Πόντιοι Κατερίνης πίεσαν ασφυκτικά στο 2ο ημίχρονο, διεμβολίζοντας από τα άκρα, χωρίς να απλοποιήσουν όμως τις τελικές προσπάθειες εντός της μεγάλης περιοχής.



Δε βρήκαν τους διαδρόμους να κινηθούν στο μεγάλο χώρο στις περισσότερες περιπτώσεις, με αποτέλεσμα ακόμα και μετά την ισοφάριση με τον αειθαλή Κυπαρίσση, απάντηση στο γκολ του Παπαγιαννόπουλου του Ταύρου από εκτέλεση φάουλ, η Έλαφος να χάσει πιο κλασικές ευκαιρίες, κυρίως από στημένα, για να πάρει προβάδισμα.

Man of the match: Ο παίκτης και προπονητής Παπαγιαννόπουλος Σωτήρης πραγματοποίησε το «παιχνίδι της ζωής» του. Αν και κεντρικός αμυντικός, πέτυχε 2 καταπληκτικά γκολ από ισάριθμες εκτελέσεις φάουλ, με το 2ο, λίγο κάτω από το κέντρο του γηπέδου, να είναι κυριολεκτικά ασύλληπτο και καθοριστικό και να εκτοπίζει το γκολ του Κουμορτζή της Λεπτοκαρυάς από την πρώτη θέση των «γκολ της νέας χρονιάς».

Πραγματικά ένα γκολ που σπάνια μπαίνει ακόμα και σε γήπεδα επαγγελματικών κατηγοριών, εντός και εκτός Ελλάδας. Άξιοι συμπαραστάτες του οι Ξενίδης -σε αυτόν κατέληγαν όλες οι επιθετικές προσπάθειες των γηπεδούχων- Περιστερόπουλος (αρχηγός) και Δήμος, με το σύνολο και των υπόλοιπων παικτών να κατατάσσεται στους διακριθέντες

Highlights: τα τελευταία δραματικά λεπτά της αναμέτρησης, τα 2 «συστημένα» γκολ του Παπαγιαννόπουλου, οι «λασπωμένοι» πανηγυρισμοί παικτών και φιλάθλων των γηπεδούχων, μετά την επίτευξη του νικητήριου γκολ, οι υπερπροσπάθειες και οι «τσουλήθρες» των ποδοσφαιριστών, οι ευκαιρίες με τα παιχνίδια της μπάλας στο νερό και οι αποκρούσεις των τερματοφυλάκων, οι επίμαχες φάσεις για πέναλτι, μία για κάθε ομάδα.

http://pieriasport.blogspot.gr/Του Κολίτση Νίκου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top