ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ : ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 2-1

2/01/2015 09:02:00 μ.μ.
Η Δόξα Πειραιά επικράτησε της ΑΕ Περάματος με 2-1 και βγήκε από τη ζώνη των πλέι άουτ, αλλά το αγωνιστικό περνάει σε δεύτερη μοίρα, καθώς έγιναν σοβαρά επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα.
Όλα ξεκίνησαν στο 86' όταν ο Καλατζής απέβαλλε με απευθείας κόκκινη τον Βαλσαμίδη της ΑΕ Περάματος για χτύπημα σε αντίπαλο, με τους Περαματιώτες να υποστηρίζουν πως δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο και άδικα αποβλήθηκε ο παίκτης τους. Μετά το τέλος του αγώνα οι άνθρωποι της Δόξας καταγγέλλουν πως ο ποδοσφαιριστής Πήττας και ο πατέρας του δέχθηκαν επίθεση εκτός γηπέδου, στον δρόμο, από τον ποδοσφαιριστή της ΑΕ, Βαλσαμίδη και τον πατέρα του και ακολούθησε ένας χαμός.
Παίκτες και παράγοντες της Δόξας έκαναν «ντου» στα αποδυτήρια της ΑΕ εξαγριωμένοι από το γεγονός και σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν με τη σειρά τους από την ομάδα του Περάματος χτυπήθηκε ο 15χρονος (!) ποδοσφαιριστής Ανδρεάδης.
Στην ΑΕ έχουν φοβερά παράπονα από τον διαιτητή Καλατζή και τον δεύτερο βοηθό Θεολογίτη (ο έτερος βοηθός Σύρος ήταν άψογος) ειδικά για τη φάση του ακυρωθέν γκολ του Πρέκα στο 67'. Για την ιστορία και μόνο για την Δόξα σκόραραν οι Γκιόκα (10') και Μαναριώτης (37') και για την ΑΕ που είχε δοκάρι στο 33' με τον Παπαδόπουλο μείωσε στο 93' ο Πρέκας. Αποβλήθηκε για την Δόξα ο Σορώτος στο 54' για εξύβριση.
ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ: Κωνσταντινίδης, Ζίσι, Σορώτος, Κάρλες, Γαλανομάτης, Βεκρής, Πήττας, Πικραμένος (47' λ.τρ. Φλυτζάνης), Μαναριώτης (75' Χατζηγεωργαλής), Γκιόκα, Δρίβας (80' Πετρόγκωνας).
ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Κούμης, Παναγιωτάκης, Ανταλής, Κουτσογιαννόπουλος, Μαούνης, Βαλσαμίδης, Τσαγκάρης, Πρέκας, Κωνσταντακόπουλος, Παπαδόπουλος (68' Γθιαλελής, Καλιακούδας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top