ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ : ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

2/16/2015 01:28:00 μ.μ.
Μ.Α ΠΕΛΛΑΣ- ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ 1-3 

Εκμεταλλευόμενη το πολύ καλό ξεκίνημα η Δόξα Ριζού έφυγε με το διπλό από την Πέλλα επικρατώντας με σκορ 3-1 του τοπικού Μ.Α, κάνοντας αποφασιστικό παιχνίδι, για την παραμονή της στην Α1. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους φουριόζους να καθαρίζουν την υπόθεση νίκη από το πρώτο μισάωρο, όταν και πέτυχαν τα 3 τους τέρματα. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ξεπεράσουν τον αιφνιδιασμό που υπέστησαν, πίεσαν, το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ και τίποτα παραπάνω, με την Δόξα να πανηγυρίζει στο τέλος μια μεγάλη νίκη δίκαια και καθαρά. Σκόρερ των νικητών ήταν οι Δημήτρης Τσιούπρος (2΄-22΄) και Χρήστος Χατζηγιαννίδης (30΄) ενώ των ηττημένων σκόρερ ήταν ο Τάσος Μπρστζούδης (54΄). Διαιτητής Ατζαμιδάκης (Γεωργίου- Κύρου) 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ- ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ 1-0 

Νευρικό παιχνίδι έγινε στους Γαλατάδες όπου ο τοπικός Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 1-0 του Όλυμπου Αψάλου, παρότι αγωνιζόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα με αριθμητικό μειονέκτημα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα νωρίς, στην συνέχεια παρότι έμειναν με παίκτη λιγότερο, δεν κινδύνευσαν ιδιαίτερα από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ανέβασαν στροφές στο β΄ ημίχρονο, πίεσαν ασφυκτικά από την στιγμή που οι γηπεδούχοι έμειναν με 9 παίκτες, δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες όμως τελικά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν την νίκη, η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί ηρωική αφού περίπου για 40 λεπτά αγωνιζόταν με μείον δύο ποδοσφαιριστές. Σκόρε του αγώνα ήταν ο Νούλης Μπαρδάκης (10΄πεν.). Αποβολές Νούλης Μπαρδάκης (12΄) και Δημήτρης Μάλαμας (53΄) και οι δύο του Ολυμπιακού Γαλατάδων. Διαιτητής Γιάγκος (Δεμερτζής Χ.- Ζιώγλης) 

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 4-0 

Καλύτερος ο Εδεσσαϊκός δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με σκορ 4-0 του Εθνικού Γιαννιτσών και να πάρει ακόμα μια νίκη. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη την διάρκεια του είχαν την υπεροχή και εκτός από τα τέρματα που πέτυχαν, είχαν και άλλες φάσεις μπροστά στο καρέ των φιλοξενούμενων που παρατάχθηκαν με αμυντικούς προσανατολισμούς με σκοπό να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Σκόρερ των νικητών ήταν οι Δημήτρης Λαφαζάνίδης (6΄-46΄), Αλέκος Παπαδόπουλος (54΄) Βαγγέλης Μεταξάς (75΄). Διαιτητής Ταγκαλίδης (Αποστολούδας- Γεωργίου) 

ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ- ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ 2-2 

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στο Ριζάρι όπου ο τοπικός Ορφέας και η Δόξα Μανδάλου αναδείχθηκε ισόπαλοι με σκορ 2-2. Το παιχνίδι ήταν καλό, οι δύο ομάδες κυνήγησαν την νίκη, οι γηπεδούχοι άφήσαν άριστες εντυπώσεις ήταν αγωνιστικοί και λίγο πριν το φινάλε χάθηκε η νίκη ενώ οι φιλοξενούμενοι παρότι προηγήθηκαν δεν είχαν ανάλογη συνέχεια και ευτυχώς γι΄ αυτούς προς το τέλος έφτασαν στην ισοφάριση. Σκόραραν για τους γηπεδούχος οι Παντελής Κρόντσης (34΄) Ντόρης Καροιλάνης (65΄) ενώ για τους φιλοξενούμενους οι Κώστας Σιδηρόπουλιος (20΄) Γιώργος Μαραντίδης. Διαιτητής Κουκούλης Σ. (Σλατίντσης- Κύρου) 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ- ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ 3-0 

Με νικητή τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης τελείωσε το ντέρμπυ με αντίπαλο τον Ηρακλή Άσπρου με τελική σκορ 3-0. Το παιχνίδι ήταν δυνατό οι δύο ομάδες μπήκαν στο γήπεδο με σκοπό την νίκη οι γηπεδούχοι όμως ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ νωρίς κάτι που τους βοήθησε στην εξέλιξη του αγώνα να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να φτάσουν στην μεγάλη νίκη αφού οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τον αιφνιδιασμό και υπέστησαν φυσιολογικά την ήττα. Σκόρερ των νικητών ήταν οι Πέτρος Σιδηρόπουλος (12΄) Τάσος Σιδέρης (46΄) Στέλιος Νήρλας (79΄πεν.) Διαιτητής Σιδηρόπουλος (Μήτρου- Δεμερτζής Ν.) 

ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ-ΑΛΜΩΠΟΣ 0-0 

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπυ της Αλμωπίας όπου η Δόξα Εξαπλατάνου και ο Αλμωπός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 0-0 στο ουδέτερος γήπεδο της Αψάλου. Το παιχνίδι ήταν μέτριο και γρήγορο, θα ξεχαστεί από τους αρκετούς φιλάθλους που το παρακολούθησαν οι φιλοξενούμενοι αν και διατήρησαν την υπεροχή, ήταν φλύαροι και δεν φάνηκαν απειλητικοί με αποτέλεσμα να χάσουν δύο πολύτιμους βαθμούς. Από την άλλη οι γηπεδούχοι φάνηκαν ψυχωμένοι αγωνίστηκαν έξυπνα ήταν αλάνθαστοι αμυντικά και δίκαια πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας. Αποβολή Βασίλης Τσόρμπας (85΄) Δόξα Εξαπλατάνου. Διαιτητής Θεολόγου (Ζιώγλης- Αλμαλιώτης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top