ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΜΕ 1-4 ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

2/01/2015 08:54:00 μ.μ.



Με το εμφατικό 4-1 νίκησε ο Ηρακλής Αμπελοκήπων μέσα στην έδρα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης κι ενώ οι δύο ομάδες ήταν με υπηρεσιακούς τεχνικούς στον πάγκο!

Πριν καν βγει το πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει προβάδισμα με δύο γκολ, χάρη στο τέρμα του Πολίτη στο 29’ κι αυτό του Σαπιασβίλι τρία λεπτά αργότερα.
Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, τα πάντα… τέλειωσαν, με τον Γιαξή να χρίζεται σκόρερ και να ανεβάζει το δείκτη του σκορ, «κλειδώνοντας» τους τρεις βαθμούς για τον Ηρακλή της Δυτικής Θεσσαλονίκης.
Το show δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στο 53’ έγινε και το 0-4, με τον Μαυρίδη, ενώ οι Θρακιώτες το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής με Κατρανίτσα, που διαμόρφωσε το τελικό 1-4.
Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Τσικάκης): Συριτούδης, Αμπραχαμιάν (49’ Καραπατσιάς), Κατρανίστας, Λειβαδιώτης, Μπαρμπαγιάννης, Τορομανίδης, Πελτέκης (58’ Σιββούδης), Κόσκολος, Γκαϊδατζής, Φλώρος, Μαμούτ.
Ηρακλής Αμπελοκήπων (Πολυχρονίδης-Ψωμάς): Τσιλιγγίρης, Βόσδου, Παπαϊωάννου, Κραγιόπουλος, Κουρδάκης, Γιαξής, Πολίτης, Χαψάς, Χιονίδης, Σαπιασβίλι, Μαυρίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top