ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΙΣΟΠΑΛΙΑ 1-1 ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ

2/08/2015 07:16:00 μ.μ.
Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο ο οποίος κρίνεται ακατάλληλος για να παιχτεί ποδόσφαιρο και με το ψύχος να δυσκολεύει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, ΑΟ Καρδίας και Παύλος Μελάς αναδείχθηκαν ισόπαλοι.

Οι 22 ποδοσφαιριστές στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, κατέθεσαν την... ψυχή τους, με τον αγώνα να χαρακτηρίζεται για τα σκληρά του μαρκαρίσματα και τις δυνατές μονομαχίες - λασπομαχίες. 

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 78' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παναγιώτη Γουγουτσά, παρά το γεγονός ότι ο γκολκίπερ Καρυπίδης έπεσε στην πλευρά που πήγε η μπάλα, αλλά ο Παύλος Μελάς δεν είπε την τελευταία του λέξη και τρία λεπτά αργότερα, μετά από ολιγωρία της αμυντικής γραμμής της Καρδίας, ο Μάκης Αρχοντίδης με κεφαλιά, έγραψε το τελικό 1-1. 

Σκόρερ: Γουγουτσάς (78' πεν.), Αρχοντίδης (81').

Διαιτητής: Βουρνέλης 

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ: Χρυσουλάς, Κουλιούδης, Κουκουρώνας, Συρόπουλος, Κουτίνης, Μικρός, Ξανθόπουλος, Δούκας (83' Κοσμίδης), Σκέμπι, Γουγουτσάς, Μακρής (62' Μαυρής). 
ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ: Καρυπίδης, Γ. Τσουκαλίδης, Αμουρίδης, Πλίκας (81' Νερσεσιάν), Κ. Νικολαϊδης, Αρχοντίδης, Γεροντίδης, Λυκίδης, Λιοτατής (46' Ιωαννίδης), Βαχανελίδης (72' Σκόρδας), Καζάνας. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top