ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ : ΙΣΟΠΑΛΙΑ 1-1 ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ

2/14/2015 10:21:00 μ.μ.


«Κόλλησαν» στην ισοπαλία

Χωρίς νικητή έληξε η συνάντηση του Πανδραμαϊκού με το Καλαμπάκι, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μείνουν πλέον 6 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Προσοτσάνη και να ισοβαθμούν με την Πετρούσα.
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ 1-1: Δύο όψεις είχε ο αγώνας, καλό το πρώτο μέρος, κακό το δεύτερο. Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά και έδειξαν πως τους ενδιέφερε πρώτιστα η νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανδραμαϊκός ήταν καλύτερος, είχε ευκαιρίες, ενώ δέχθηκε την ισοφάριση σε καθοριστικό σημείο. Στην επανάληψη ανεξήγητα έπεσε ο ρυθμός κατακόρυφα και από τις δύο ομάδες, που πρόσεξαν τα νώτα τους, χωρίς να δημιουργήσουν φάσεις.
ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ «ΣΙΡΙΑΛ» ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ: Το πρόβλημα με τις κερκίδες του δημοτικού σταδίου εξακολουθεί και υφίσταται, αυτήν τη φορά πάντως οι φίλαθλοι παρακολούθησαν σωστά το ματς, καταλαμβάνοντας τις πρώτες δύο σειρές (και όχι… στοιβαγμένοι μπροστά στο κυλικείο). Η ουσία, όμως, του ζητήματος είναι πως πρέπει επιτέλους να αρχίσουν τα έργα ανακατασκευής στις κερκίδες, καθώς εδώ και δεκαετίες υπάρχουν μόνο οι κορδέλες που υπενθυμίζουν ότι είναι ακατάλληλες, ωστόσο τίποτα δε γίνεται. Πρόκειται για σοβαρό θέμα, για το οποίο οι υπεύθυνοι χρειάζεται να κινητοποιηθούν πραγματικά, διότι κατάντησε κουραστικό… «σίριαλ» εδώ και χρόνια να μην αλλάζει τίποτα. Από την άλλη, θα πρέπει να επισημανθεί πως σε άλλο ένα αγώνα οι φίλαθλοι των φιλοξενουμένων ήταν περισσότεροι από τους φιλάθλους του Πανδραμαϊκού, κάτι όμως που, δυστυχώς, έχει γίνει συνήθεια που διαρκώς επιβεβαιώνεται.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ: Στο 8΄ διαγώνιο, δυνατό σουτ του Μάλλιου μπλόκαρε ο Σαραλιώτης, στο 20΄ αριστερό, δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Κωταϊδη, μπλόκαρε ο Αποστολίδης. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πανδραμαϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία, καθώς ο Χατζηκυριάκου τροφοδότησε τον Μάλλιο, εκείνος «έστρωσε» στον Υψηλό, που από θέση τετ-α-τετ, έπιασε συρτό σουτ και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στο 30΄ ο Μάλλιος εκτέλεσε μακρινό φάουλ, η μπάλα πέρασε από πολλούς παίκτες, ξεγέλασε και τον τερματοφύλακα κι έγινε το 1-0. Στο 38΄ φάουλ του Δ. Μαριάδη απέκρουσε με εκτίναξη ο Αποστολίδης, στο 42΄ ο Ντόβας με ισχυρό σουτ στο «Γ» άφησε άναυδο τον τερματοφύλακα (1-1). Στο 83΄ το ωραίο, γυριστό σουτ του Πετρά κατέληξε μόλις άουτ.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Από τον Πανδραμαϊκό ξεχώρισαν κυρίως στο πρώτο ημίχρονο οι Πατένταλης, Κ. Μαριάδης, Καραγιαννίδης, Μάλλιος, από το Καλαμπάκι οι Πετράς, Τζιβανάκης, Δημητρίου. Καλή η διαιτησία του Κοτσάνη (Χατζηνάκος, Λαφαζάνης), σε παιχνίδι που δεν είχε δύσκολες φάσεις. Τέταρτος διαιτητής ο Ραβίκαλης.
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: Αποστολίδης, Δερμεντζής, Ιωαννίδης (72΄ Γκαϊδατζής), Κ. Μαριάδης, Παπαθεοδώρου, Πατένταλης, Χατζηκυριάκου, Καραγιαννίδης, Υψηλός, Σαϊνίδης, Μάλλιος.
ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ: Σαραλιώτης, Αραμπατζής, Δημητρίου, Πετράς, Κωνσταντινίδης, Ντόβας, Δ. Μαριάδης, Κωνσταντινίδης ΙΙ (87΄ Βένεφ), Κωταϊδης (76΄ Πέτρο), Τζιβανάκης, Μαυροβασίλης.


Μετά από το παιχνίδι, οι δύο προπονητές επισήμαναν τα εξής:
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΙΟΣΣΕΣ (Καλαμπάκι): Κατ΄ αρχήν θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές τους, αλλά θεωρώ ότι έγινε υποτονικό και κακό παιχνίδι, άσχετα αν οι γηπεδικές και καιρικές συνθήκες ευνοούσαν τη διεξαγωγή ενός καλού αγώνα. Οι δύο ομάδες ήταν «σφιχτές», προσέχοντας να μη δεχθούν γκολ, εμείς προσπαθήσαμε να σκοράρουμε με ατομικές ενέργειες. Βγήκαμε μπροστά σε αντεπιθέσεις, όμως κάναμε λάθη στην κυκλοφορία της μπάλας. Συνεχίζουμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, θέλουμε να χαιρόμαστε κάθε παιχνίδι. Καλή συνέχεια στον Πανδραμαϊκό και στον φίλο μου τον Γιώργο.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΛΛΙΟΣ (Πανδραμαϊκός): Ήταν δύσκολο ματς για μας, αφού το Καλαμπάκι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Στο πρώτο μέρος είχαμε καλή παρουσία, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και δεύτερο γκολ, ενώ δεχθήκαμε την ισοφάριση από λάθη. Στην επανάληψη δεν μπορέσαμε να διατηρήσουμε τον ρυθμό του πρώτου ημιχρόνου. Γενικά έγινε μέτριο παιχνίδι, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, διότι έπαιξαν σε αθλητικά πλαίσια. Καλή συνέχεια στο Καλαμπάκι.
ΙΕΡΕΜΙΑΣ ΜΕΛΙΔΗΣ/http://dramagoal.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top