ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ :ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ 1-1 Ο ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ

2/04/2015 11:54:00 π.μ.



Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ο Παμπαιανικός έχασε μεγάλη ευκαιρία να νικήσει τους μέτριους Νικητές στην Ανθούσα, οι οποίοι είχαν και «διαιτητική προστασία» όπως ισχυρίζεται ο Παμπαιανικός.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε ατομική ενέργεια και πλασέ του Μυρτάι στο 15’ ενώ προηγήθηκαν στο 30’ με ασύλληπτο σουτ του Τογιάλλι από 35 μέτρα (0-1)!
Οι Νικητές ισοφάρισαν στο 80’ με πλασέ του νεοαποκτηθέντος Τσούκα, μετά από ασθενή απόκρουση του Χατζημερκούρη (1-1).
Προηγήθηκε στο 75’ αποβολή του Μυρτάι, γιατί κλώτσησε τον αντίπαλό του Κορωνιά, ο οποίος (σύμφωνα με τους Παιανιείς) τον είχε «ρημάξει» στις κλωτσιές καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, χωρίς να τιμωρηθεί! Στο 90’ απεβλήθη και ο Τσούκα με 2η κίτρινη κάρτα, ενώ στο 93’ γκολ του Χατζή με μακρινό σουτ, ακυρώθηκε χωρίς αιτία!
Διαιτητές: Σπίθας – Βιτσεντζάτος, Γκούβας.
ΝΙΚΗΤΕΣ: Κατσής, Σαββίνος, Τσουκαλάς, Στάθ. Αντωνόπουλος, Κορωνιάς, Ντούσης (75’ Πανουσόπουλος), Χαρίσης (85’ Λεμονής), Καραμάνος, Τσούκα, Στούμπος, Πετράι (76’ Παν. Αντωνόπουλος).
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Χατζημερκούρης, Κρητικός, Χατζής, Παπανίκου, Λευθεροχωρίτης, Τογιάλλι, Λαγός, Γκόμπλιας, Κατσικώστας (90’ Δάβαρης), Τσιγάρας (80’ Παρθένης), Μυρτάι.
* Ο Παμπαιανικός διαμαρτύρεται έντονα για την αχαρακτήριστη διαιτησία του Σπίθα, που «προστάτευσε τους Νικητές και διέλυσε τις ελπίδες του Παμπαιανικού για την εξασφάλιση της νίκης»! Μάλιστα, όπως υποστήριζαν οι παράγοντες της ομάδας της Παιανίας, «ήταν η δεύτερη πρόσφατη φορά που η ομάδα τους αδικήθηκε εμφανώς από την διαιτησία, μετά εκείνη του Μαργαρίτη στο εκτός έδρας ματς με τον ΑΟ Αρτέμιδος»! Καταλήγοντας στην διαμαρτυρία τους οι του Παμπαιανικού, «ζητούν από τους αρμόδιους της ΕΠΣΑΝΑ να περιφρουρήσουν το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας από χειραγωγήσεις παιχνιδιών και φιλικές διαιτητικές συμπεριφορές»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top