ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΣΕ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ , 1-0 ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ

2/14/2015 08:07:00 μ.μ.
Το «φιλί» της ζωής έδωσε ο Γιώργος Γιάζμπεκ στα τελευταία λεπτά του αγώνα, καθώς με ένα πανέμορφο γκολ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, έστειλε την μπάλα στο… παραθυράκι της εστίας του Ποσειδώνα Μηχανιώνας.
Στο… θαλάσσιο ντέρμπι των Ποσειδώνων, οι Καλαμαριώτες κατάφεραν έστω και δύσκολα να πάρουν το «τρίποντο» της νίκης απέναντι σε έναν Ποσειδώνα Μηχανιώνας, ο οποίος πάντως ήταν ιδιαίτερα μαχητικός και θα μπορούσε να είχε φύγει με το θετικό αποτέλεσμα.
Ότι δεν κατάφερε με την κλασσική ευκαιρία στα μισά του δευτέρου μέρους, ο Γιώργος Γιάζμπεκ το πέτυχε στο 88΄της αναμέτρησης, βοηθώντας με αυτόν τρόπο, τον Ποσειδώνα να «πατήσει» τριάδα. Σε πολύ καλή μέρα βρέθηκαν πάντως Τσαπό και Τουνουσίδης από τους γηπεδούχους ενώ σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν στρωτό ποδόσφαιρο.
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ 1-0
Σκόρερ: Γιάζμπεκ 88΄
Διαιτησία: Πετρίδης (Ντάρης – Τοροσιάδης)
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΛ. : Κυρίμης, Μαζουλουξής, Βιόπουλος, Τσαπό, Παπάζογλου, Γιαννιτόπουλος, Γιάζμπεκ, Τουνουσίδης, Χατζηαλεξιάδης, Κεφαλάς, Σιδέρης
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Χαβάκης, Λεοντίδης και Παπαδόπουλος
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧ. : Ρόμπιν, Κάλφας, Ελευθεριάδης, Σταμίδης, Σιτσιάνης, Χατζόπουλος, Μιχαηλίδης, Γραμματικόπουλος, Αλεξανδρίδης, Μάρκου, Πατάρας,

http://www.epsm24.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top