ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ : ΕΥΚΟΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ , 0-4 ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ

2/14/2015 10:28:00 μ.μ.
Ένα εύκολο μεσημέρι είχε η Προοδευτική η οποία πέρασε με το άνετο 4-0 απο την έδρα της Νίκης Ρέντη.
Οι ''βυσσινί'' φρόντισαν να ζεστάνουν τους φιλάθλους τους που τους ακολούθησαν σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο και δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν απο νωρίς τις άγριες διαθέσεις τους με την πρώτη κλασική ευκαιρία για γκολ να γίνεται στο 7' με τον Ζίλο να αποκρούει το σούτ του Ζελέκου.
Στην αμέσως επόμενη φάση ο κ.Σακκάς δέν υπέδειξε πέναλντι σε δυνατό τάκλιν εντός της μεγάλης περιοχής της Νίκης προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Προοδευτικής.

Το πρώτο τέρμα του αγώνα ήρθε για την ομάδα του Κορυδαλλού στο 25' ύστερα απο κόντρα πάνω στους αμυντικούς των γηπεδούχων μετά απο την εκτέλεση φάουλ του Ραπτόπουλου.
Στη συνέχεια η ομάδα της Προοδευτικής ήταν καταιγιστική χάνοντας άλλη μια πολλή μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει στο 27' και πάλι με τον Ζελέκου με τον νεαρό μέσο να ευστοχεί τέσσερα λεπτά αργότερα με πολύ ωραίο τελείωμα γράφοντας το 0-2 στο 31'.
Στο 35' ο τερματοφύλακας της Νίκης είχε άλλη μια εξαιρετική επέμβαση σε εξ επαφής κεφαλια του Φώσκολου, με τον επιθετικό των ''βυσσινί'' να βρίσκει τελικά δύχτια και πάλι με κεφαλιά στο 43' κλείνοντας το αποτέλεσμα του α ημιχρόνου στο 3-0 υπέρ της ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κορυδαλλού συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας δημιουργώντας ευκαιρίες και για  τέταρτο τέρμα και με την ομάδα του Ρέντη να αμύνεται συνεχώς δημιουργώντας την πρώτη της ευκαιρια στο μάτς με 56' με τον Τσέλικα.
Οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν τόσο αποτελεσματικοί στην επανάληψη σπαταλώντας πολλές ευκαιριές για να σκοράρουν με αποκορύφωμα  το χαμένο τετ α τετ του Ζίζηλα στο 75' ύστερα απο εξαιρετική συνεργασία με τον Ψαρρή.
Αυτό πήγαν να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι φτάνοντας πολύ κοντά σε ένα γκολ στο 80' με τον Μένιο να δείχνει την ετοιμότητα του αποκρούοντας σε κόρνερ.

Το τέταρτο τέρμα για την Προοδευτική ήρθε απο τον εξαιρετικό για ακόμα ένα παιχνίδι Ζελέκου στο 85' αξιοποιώντας την σέντρα του Μύρκου απο τα αριστερά.

ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ : Ζίλο , Ζεππάτος , Χατζηγεωργίου , Φράγκος , Τσέλικας , Παυλόπουλος , Οσηανάι , Φέρκο (80' Τόννης) , Μακρής (62' Ζούβελος) , Δασκαλάκης (85' Ντινόπουλος) , Μητακίδης

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ : Μένιος , Ζαφειράτος , Μύρκος , Ζίζηλας (78' Τσιάνος) , Τερλέλης , Κολιούσης (46' Τουρκοχωρίτης) , Ζελέκου , Νταφόπουλος , Φώσκολος (60' Αρκούδας) , Ψαρρής , Ραπτόπουλος
  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top