ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΜΩN: ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ Ο ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ

1/11/2015 10:07:00 π.μ.


Κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του αγώνα ο Μικρασιατικός κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του Παπάγου με 2-1 και έτσι έμεινε μόνος πρώτος,σπάζοντας παράλληλα το αήττητο του αντιπάλου της.
Οι φιλοξενούμενοι αισθάνονται αδικημένοι από το αποτέλεσμα,αφού στο πρώτο μέρος ήταν ανώτεροι,έχοντας μάλιστα και 2 δοκάρια, αλλά τελικά δεν μπόρεσαν να πάρουν ούτε ισοπαλία.

Ο Παπάγος μπήκε πιο δυνατά,έχοντας μάλιστα δοκάρι σε σουτ του Κολοβού Χ.,αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 10' όταν ο Γεροκώστας με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω,και αφού στο 18' φάουλ του Μεσίνι βρήκε το οριζόντιο δοκάρι,κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 20' με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή του Κολοβού Χ. κάνοντας έτσι το 1-1,σκορ με το οποίο έληξε το 1ο μέρος.

Στο 2ο μέρος ο Μικρασιατικός βοηθούμενος και από τις αλλαγές ισορροπήσε και έχασε κάποιες ευκαιρίες, αλλά και ο Παπάγος ήταν πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις.Και ενώ όλα έδειχναν ισοπαλία, στο 90+4 ο Αρντίτ σέντραρε από δεξιά και ο Κρασσάς με κεφαλιά-ψαράκι έκανε το τελικό 2-1 μέσα σε εξαπλούς πανηγυρισμούς.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ:Κωνσταντόπουλος, Λιατίφης(46'Ψαραδέλης),Βασιλάκης, Κουλίρα,Κρασσάς,Κολοβός Ηλ.,Πρασσάς,Βιντζηλαίος(52'Αρντίτ),Γεροκώστας(66'Μερμήγγης),Κολοβός Αντ.,Ροής.

ΠΑΠΑΓΟΣ:Κοραχάης,Φλώρος, Μπράτσι(90'Παπαδόπουλος Β.),Αναστασίου (74'Αμυγδαλάρης),Παπαδόπουλος Μ.,Λιούκας,Κραψίτης,Μεσίνι,Παπαναστασίου(84'Θεοφανίδης),Κολοβός Χ.,Μιχαλόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top