ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ : ΙΣΟΠΑΛΟΙ ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ

1/29/2015 06:57:00 μ.μ.
Σε ένα ματς που ήταν χαρακτηριστικό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, δηλαδή δύναμης και πάθους, Φαληρικός και Περαμαϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο γήπεδο της Νίκαιας.

Ο αγωνιστικός χώρος λόγω και των έντονων βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών ήταν αρκετά βαρύς, δυσκολεύοντας έτσι τις προσπάθειες των παικτών. Αρχικά ο Φαληρικός προηγήθηκε στο σκορ στο 15’, όμως ο Τζιώτης έκανε το 1-1, φέρνοντας στα ίσα άμεσα. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, με τους φιλοξενούμενους να σπαταλούν τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, χωρίς ωστόσο να απειλούνται. Οι δύο ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο, παίζοντας πολύ δυνατό ποδόσφαιρο, με φάσεις που είχαν ως κύριο χαρακτηριστικό τη δύναμη.
Αν και ο Περαμαϊκός είχε τον έλεγχο του αγώνα, οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά μπροστά στο σκορ στο 85’ και όλα έδειχναν πως η νίκη για αυτούς θα ήταν γεγονός. Όμως οι «πράσινοι» δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 89’ ισοφάρισαν με τον Μαυράκη. Να σημειωθεί πως προς το τέλος του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 2-1 υπήρξε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ δύο παικτών, με τον ρέφερι να δείχνει την κίτρινη κάρτα και στους δύο και το ζήτημα ευτυχώς να τελειώνει εκεί. Έντονη η δυσαρέσκεια του Περαμαϊκού για τη διαιτησία του Σινιοράκη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top