ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ Α.Ο. ΙΛΙΟΥ

1/31/2015 02:58:00 μ.μ.




Παραμένει γερά στη μάχη της ανόδου ο ΑΟ Ιλίου αφού βρίσκεται μόλις δύο πόντους πίσω από την προνομιούχο δυάδα του 1ου ομίλου της Γ' ΕΠΣΑ. Παρόλα αυτά σημειώθηκε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, καθώς μετά από τρία χρόνια ο Πέτρος Κανέλλος αποχώρησε από τον σύλλογο.

Οι λόγοι του «διαζυγίου» δεν έγιναν ευρέως γνωστοί, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες μας πρέπει να υπήρξαν αξεπέραστες διαφορές σε θέματα σχεδιασμού και οργάνωσης. Πάντως η λύση της συνεργασίας ήταν κοινή συναινέσει και η διοίκηση του συλλόγου των δυτικών προαστίων ευχαριστεί τον πολύπειρο τεχνικό για την προφορά του.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του αυτός βρέθηκε στο πρόσωπο του Γιώργου Τζώτζη. Ο νέος τεχνικός της ομάδας έχει παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες αφού ήταν προπονητής του Αστέρα Ρεθύμνου στη Γ' Εθνική, του Ποσειδώνα Γερανίου στη Δ' Εθνική, στον Ήφαιστο Περιστερίου στην Α' Αθηνών, ενώ είχε ανεβάσει την ΑΣΗ Γωνιά στη Δ' Εθνική. Επίσης υπήρξε και Διευθυντής στο δίκτυο για τις ακαδημίες για λογαριασμό του Άγιαξ Ελλάς για τρία χρόνια.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΟ Ιλίου προχώρησε και σε δύο προσθήκες. Πρόκειται για τον 24χρονό μέσο, που αγωνιζόταν στην ΕΠΣ Φθιώτιδας, Νεκτάριο Καλαλέ, καθώς και τον 28χρονο τερματοφύλακα Κώστα Γεροντάκη από το Κουκάκι. Αντίθετα αποχώρησε από την ομάδα ο τερματοφύλακας, Ηλίας Κανέλλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top