ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΑΛΑΛΟΥΜ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ , ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ Ο ΒΑΛΗΣ

1/31/2015 03:01:00 μ.μ.
Αλαλούμ επικρατεί στην Καστοριά καθώς μετά τον Κορμαρή που έμεινε στον πάγκο για… μια μέρα, έφυγε και ο Βαλής που τον είχε αντικαταστήσει και πρόλαβε να καθίσει για… πέντε!

Ένα μίνι… χάος επικρατεί στην Καστοριά τις τελευταίες μέρες. Κι αυτό γιατί ενώ βρίσκει προπονητή, κάτι γίνεται κι αυτός… φεύγει στο καπάκι!
Κάπως έτσι λοιπόν, ο Ηλίας Βάλης αποτελεί παρελθόν απ’ την τεχνική ηγεσία των «γουναράδων» μην συμπληρώνοντας καν εβδομάδα (5 μέρες για την ακρίβεια)!
Κι όλα αυτά ενώ είχε αντικαταστήσει τον Κώστα Κορμαρή που είχε ανακοινωθεί για… μια μέρα!
Η απομάκρυνση του Βάλη ήρθε με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ, μετά από διαφορά φιλοσοφίας με τη διοίκηση, ενώ υπήρξε και μπέρδεμα οικονομικό με τη διαμονή, κάτι το οποίο προκάλεσε και εκατέρωθεν «πυρά» (με το διαζύγιο να μην έρχεται φιλικά κι ενώ μέσα στη σεζόν ο Έλληνας κόουτς είχε αναλάβει ξανά το σύλλογο).
Και κάπως έτσι, η ομάδα θα πάει στο ματς με τον Άρη με υπηρεσιακό προπονητή και από βδομάδα θα ξεκινήσει η αναζήτηση για το νέο «διάδοχο», με στόχο φυσικά αυτή τη φορά… να έχει παραπάνω διάρκεια.
«Σεβόμαστε απόλυτα τον Άρη. Έχει μεγάλη ιστορία, όπως κι εμείς. Άλλωστε είμαστε οι μόνες ομάδες της Γ’ Εθνικής που έχουμε σηκώσει Κύπελλο. Περιμένουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να στήσουμε μια γιορτή. Ελπίζουμε πως θα έρθουν και φίλοι του ποδοσφαίρου απ’ τις γύρω περιοχές και τη Δυτική Μακεδονία, όχι μόνο απ’ την Καστοριά. Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα, αλλά οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να δώσουν και τη ψυχή τους για να πετύχουν το στόχο τους. Άλλωστε κάθε φορά που μπαίνουν στον αγωνιστικό, όσες αδυναμίες, όσα προβλήματα κι αν υπάρχουν, πάντα προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό», ανέφερε στη mikriliga.com ο γενικός αρχηγός της Καστοριάς, Ανδρέας Ηλιόπουλος.
Εκτός ενόψει Άρη είναι ο τιμωρημένος Τσόπρας, επανέρχεται ο Ντάμζι, ενώ Δημητριάδηςκαι Καρανάσιος κάνουν… αγώνα δρόμου μήπως και προλάβουν την αναμέτρηση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top