ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΑΡΗΣ Θ : ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΙΑΚΟ, ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

1/10/2015 04:59:00 μ.μ.


Προ των πυλών των Θεσσαλονικέων ο 31χρονος μπακ-χαφ με γεμάτες χρονιές στη Σούπερ Λίγκα.

Πολύ κοντά στην απόκτηση μίας πολύ ουσιαστικής προσθήκης για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής βρίσκεται ο Άρης. Εδώ και μέρες οι κίτρινοι ενδιαφέρονται για τον Νίκο Γεωργιάδη, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με τον Λεβαδειακό κι ενώ ήταν βασικός με 12 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα, ενώ αποτελεί εισήγηση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη που είχαν συνεργαστεί στη Βέροια πριν δύο χρόνια.
Ο 31χρονος μπακ-χαφ ήταν και στη βασίλισσα του βορρά βασικό στέλεχος, δείγμα του πόσο μπορεί να προσφέρει στο χαμηλότερο επίπεδο της τρίτης κατηγορίας. Το τελευταίο εμπόδιο για να ντυθεί στα κίτρινα, η αποχώρησή του απ’ τον Λεβαδειακό, έγινε και πλέον αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη για να πέσουν οι υπογραφές.
Δεν αποκλείεται μάλιστα να είναι «παρών» την Κυριακή στο παιχνίδι του Άρη. Υπάρχει ήδη συμφωνία με τον Δημήτρη Καλαιτζίδη και το μοναδικό αρνητικό γεγονός είναι ότι δικαίωμα συμμετοχής αποκτά στις 4 Φλεβάρη. Ανάλογα δηλαδή με τις εκλογές εκτός από το αυριανό παιχνίδι θα χάσει ακόμα 3 ή 4 παιχνίδια.


Με τον Πόι τιμωρημένο κι άλλους τέσσερις εκτός, οι Θεσσαλονικείς θέλουν τη νίκη απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για να παραμείνουν στην κορυφή!

Με την πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (17:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας, Πάουλο Κάμπος, ανακοίνωσε την αποστολή (σήμερα το απόγευμα θα αποσυρθεί κανονικά σε ξενοδοχείο της πόλης μας) που αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:
Καρατζιοβαλής, Μπαϊμάκης, Φερνάντες, Γιαννίτσης, Σουνάς, Λιόλιος, Λεμονής, Καπνίδης, Παπαδόπουλος, Ρένια, Γκίνο, Σταυρόπουλος, Προβατίδης, Λιόνης, Βασιλόπουλος, Ντούνγκα, Συμεωνίδης, Χουζούρης.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Νίκος Γκόλιας και Κυριάκος Μαζουλουξής, ο ανέτοιμος Αλέξανδρος Χιντασέλι, ο τιμωρημένος Μάουρο Πόι (ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες) και ο Ατματσίδης το μέλλον του οποίου κρίνεται αβέβαιο.
Πηγή: Allaboutaris

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top