ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ

1/24/2015 10:13:00 μ.μ.





Ότι έχτισε στο πρώτο ημίχρονο, τα… κατεδάφισε στο δεύτερο μέρος ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου, ο οποίος αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 0-2 επί του Μακεδονικού δέχθηκε δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο (2-2).
Στο πρώτο μέρος, η ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη όντας πολύ καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο, κατάφεραν να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ευκαιρίες τους, κάνοντας δύο γκολ με Ρεσούλικαι Γεροαθνάση στις λιγοστές φάσεις που δημιούργησαν. Αν και ο Μακεδονικός προσπαθούσε να απειλήσει την εστία του Μαλαμή, ο Κεραυνός είχε κλείσει πολύ καλά τους ελεύθερους χώρους και πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 0-2.
Στην επανάληψη όμως, ο Μακεδονικός ήταν φανερά καλύτερος και πιο αποφασισμένος από τους Αγγελοχωρίτες, καταφέρνοντας τελικά να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με δύο γκολ του Ζαγναφέρη στο τελευταίο εικοσάλεπτο.
Πέρα από την πρώτη θέση όπου δεν αλλάζει… χέρια είναι φανερό ότι για τις θέσες 2-4 θα γίνει ένας πραγματικός χαμός μιας και διεκδικούν την είσοδο σε αυτές Θερμαϊκός Θέρμης, Αγγελοχώρι, Μακεδονικός, ΠΑΟΝΕ, Παύλος Μελάς, Κύμινα και Πεντάλοφος.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ 2-2 
Σκόρερς: Ζαγναφέρης 75, 85΄/ Ρεσούλι 3΄, Γεροθανάσης 40΄
Διαιτησία: Μολιχιτούδης (Κατσικογιάννης – Χαδήμογλου)
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Πεϊμανίδης, Μπασκάκης, Κελεσίδης, Αντωνιάδης, Τζιντζής, Ιωαννίδης Χ., Τσουκαλάς, Γαρύφαλλος, Παπαποστόλου, Ζαγναφέρης
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Μαλαμής, Δοκλοδήμος, Πολύζος, Κατσόγλου, Σαραγιώτης, Κάρτας, Μπλέντι, Τσίλης, Γεροθανάσης, Κατιανός, Ρεσούλι

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top