ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ : ΤΡΙΠΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΔΑΣΟΧΩΡΙΟΥ

1/14/2015 12:10:00 μ.μ.





Αν μη τι άλλο στον Διαγόρα Δασοχωρίου με την σημερινή τριπλή μεταγραφική ενίσχυση, θέλουν να κάνουν έντονη την παρουσία τους, στους αγώνες Play Off(Ειδικό πρωτάθλημα για την ανάδειξη του πρωταθλητή Σερρών), αφού έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στην πρώτη εξάδα, καθώς ήδη βρίσκονται στην 2η θέση, και στις υπόλοιπες 4 αγωνιστικές έχουν τα δυο τρίποντα χωρίς αγώνα με το Ψυχικό και το Γεφυρούδι..
Στην απόκτηση λοιπόν του Βασίλη Τσιλβίτη του τερματοφύλακα που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει μια αξιοπρόσεκτη παρουσία στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας αλλά και στη Δ΄ Εθνική, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από το Δασοχώρι, αλλά θα συνδυάσει σπουδές και ποδόσφαιρο καθώς είναι φοιτητής στο ΤΕΙ Σερρών, Τμήμα  Διοίκησης Επιχειρήσεων Σερρών.
Ο 23χρονος πορτιέρο ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αετό Άνω Σταυρού(2007-08,2008-09), ακολούθως μεταγράφηκε στον ΠΑΟΔ(Δ΄Εθν.2009-10), για να συνεχίσει στη Δ΄Εθνική με τον Διγενή Λακκώματος(2011-12) και τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου(2012-13). Την περσινή χρονιά επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη και αγωνίστηκε στην ΑΟ Καρδίας,  μια ομάδα που πρωταγωνιστεί  στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΜ, από όπου φέτος "μετακόμισε" στο Διαγόρα Δασοχωρίου.
Σπουδές και ποδόσφαιρο θα συνδυάσει και ο αριστεροπόδαρος μπακ, Κεπαπίδης Αντώνης που σπουδάζει στην πόλη μας και αγωνίζονταν στον Άγιο Γεώργιο Νέας Κρήνης(Α΄ΕΠΣΜ).
Τέλος οι Διοικούντες του Διαγόρα απέκτησαν και τον Μπαμπούρη Θεόδωρο, τον 19χρονο πορτιέρο που αγωνίζονταν στην Σαλαμίνα Γονίμου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top