ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ : ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

1/14/2015 12:20:00 μ.μ.




Σε τέσσερις μεταγραφές προχώρησε ο Ε.Α.Σ. Ανθότοπου αναβαθμίζοντας το ρόστερ του ενόψει της έναρξης του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.
Πρόκειται για τους: ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗ ΚΩΣΤΑ από το Φιλώτα ο οποίος αγωνιζότανε στην ομάδα του Πελαργού Φλώρινας,  ΧΑΤΖΗΓΙΕΤΗΜ ΓΙΩΡΓΟ από την Κιβωτό ο οποίος αγωνιζότανε στην ομάδα της Σάρτης Χαλκιδικής, ΓΡΙΒΑ ΠΕΡΣΕΑ από την Κοζάνη και από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κοίλων και τον ΜΑΡΤΙΡΟΣΟΦ ΜΙΧΑΛΗ από την Α.Ε.Π. Καραγιαννίων.


Εντυπωσιακές είναι ομολογουμένως οι  χειμερινές μεταγραφικές κινήσεις του Αλιάκμονα Αιανής στην προσπάθεια που κάνει για την καθιέρωση  του στην Α΄ κατηγορία
Η  διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές, με θητεία στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και συγκεκριμένα στον Πυρσό Γρεβενών όπου υπήρξαν βασικά στελέχη του.

Ο λόγος για τον αμυντικό Σάββα Κυριακίδη γεννημένο το  1988 και τον μέσο Θοδωρή Χαραλαμπίδη γεννημένο το  1992.



Σε ενίσχυση του υπάρχοντος δυναμικού  της κινήθηκε  η Δόξα Μικροκάστρου  με την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών που θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα.
Τον 25χρονο αμυντικό  Βασίλη Πλάνο από την Σιάτιστα, με θητεία σε Μακεδονικό και Ακαδημία Σιάτιστας, ο οποίος επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από τον  σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε μακριά από τα γήπεδα για  δύο χρόνια.

Ενισχυμένη θα παρουσιαστεί στην πρεμιέρα του Β΄ γύρου της Β΄ κατηγορίας η ομάδα της Άνω Κώμης. 
Την αμυντική της  γραμμή αλλά και τον μεσοεπιθετικό τομέα ενίσχυσε η ομάδα του Γιώργου Τσέπουρα προσθέτονταςστο ρόστερ  νιάτα και εμπειρία. Ο λόγος για τον έμπειρο 26χρονο  μεσοεπιθετικό Τσιρέκα Χάρη  από την Ελίμεια που αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις μεσοεπιθετικά αλλά και τον 15χρονο ταλαντούχο αμυντικό χαφ  Στάθη  Πετρίδη από τον ΠΑΟΚ Κοίλων.
Οι υπεύθυνοι της ομάδας σύμφωνα με πληροφορίες θα κινηθούν για ακόμα 2 μεταγραφές



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top