ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ : ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ , ΤΡΠΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

1/21/2015 09:19:00 μ.μ.



Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Εθνικό Σιδηροκάστρου, που ενισχύεται για τις τελευταίες μάχες του κανονικού πρωταθλήματος της Επίλεκτης Κατηγορίας αλλά ασφαλώς πολύ περισσότερο για τις μεγάλες μάχες που θα ακολουθήσουν για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Σερρών. 
Γιατί μετά το άσχημο ξεκίνημα στην αρχή του πρωταθλήματος και την αντεπίθεση στη συνέχεια, ο Εθνικός μπήκε στην εξάδα και δεν υπάρχει ούτε ένας στην Σιντική που να πιστεύει ότι ο Εθνικός στις 3 τελευταίες αγωνιστικές με το ένα τρίποντο εξασφαλισμένο(Ψυχικό) στα χαρτιά δεν θα τα καταφέρει να μπει στην πρώτη εξάδα.
Παίκτης λοιπόν του Εθνικού Σιδηροκάστρου είναι πλέον ο ταλαντούχος Πέτρος Γρατζάκης που έκανε πολύ καλό μισό πρωτάθλημα στην Επίλεκτη Κατηγορία, με τον Πήγασο, βρίσκοντας μάλιστα και 5 φορές το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο 19χρονος επιθετικός ψάχνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και ο Εθνικός Σιδηροκάστρου μέσα από τους αγώνες των Play Off μπορεί να του δώσει αυτή την ευκαιρία που ψάχνει, αφού το επίπεδο του ποδοσφαίρου που παίζεται και θα παιχθεί στη συνέχεια, ελλείψει και της Δ΄ Εθνικής, είναι πολύ υψηλό και ασφαλώς αυτό το μίνι πρωτάθλημα θα συγκεντρώσει πολλά βλέμματα ειδικών.
Οι δυο άλλες προσθήκες προέρχονται εκτός νομού Σερρών. 
Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Βραχνός που μπορεί πριν 1χρόνο να μην ντύθηκε στα Γαλάζια, όμως αυτή τη φορά δεν υπήρξε κανένα εμπόδιο στις επαφές, που είχαν ευτυχές τέλος. Ο 22χρονος επιθετικός έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Πιερικού και του Βατανιακού.
Ο Γιώργος Τσεμεκίδης, ο 19χρονος αμυντικός που αγωνίζονταν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, είναι το τρίτο απόκτημα του Εθνικού και πρόκειται να δώσει λύσεις στην αμυντική γραμμή των Γαλάζιων του Σιδηροκάστρου.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top