ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

1/30/2015 06:54:00 μ.μ.





          Α'κατηγορία(19η αγ.) 
          1ος όμιλος 


Το πρωτοπόρο Ηράκλειο υποδέχεται το Χαλάνδρι και θέλει τη νίκη για να διατηρήσει τη διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του. 
  
Το Χαϊδάρι που ακολουθεί έχει πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς με το Θρίαμβο Αθηνών,ενώ πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι θα γίνει στην Ηλιούπολη μεταξύ του τοπικού Φωστήρα και του πολύ φορμαρισμένου ΑΟ Περιστερίου. 

Ο Πανερυθραϊκός θα υποδεχτεί το Καματερό, ενώ η Αγ.Ελεούσα θα παίξει εκτός έδρας με τον Αγ.Δημήτριο. 
  
Σημαντικό παιχνίδι και στα Λιόσια μεταξύ Ολυμπιακού Λιοσίων και Σουρμένων,ενώ σε ματς-φωτιά στη μάχη της ουράς ο Ήφαιστος Περιστερίου θα υποδεχτεί την Ηλιούπολη. 

Τέλος,σε ένα ματς μεταξύ 2 ομάδων που όπως φαίνεται αποχαιρετούν την κατηγορία, το Παλ.Φάληρο που παραμένει χωρίς νίκη,υποδέχεται τον ουραγό Εθν.Αστέρα. 


          2ος όμιλος 


Ο πρωτοπόρος ΓΣ Αργυρούπολης υποδέχεται σε ένα ενδιαφέρον ματς τον Αγ.Ιερόθεο,ενώ το Αιγάλεω θα αντιμετωπίσει τη Θύελλα Αγ.Δημητρίου. 
  
Η Αγ.Παρασκευή που έχει χάσει αρκετό έδαφος αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στον Κολωνό,ο Χαραυγιακός θα υποδεχτεί τον μαχητικό Ιάσονα,ενώ ο Χολαργός θα παίξει με την Πεύκη. 

Ο ΠΑΟ Ρουφ θα υποδεχτεί την Διάνα Ηλιούπολης,ενώ σε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς στους Αγ.Αναργύρους η Ελπίδα θα παίξει με τη Δόξα Βύρωνος. 
  
Τέλος,χωρίς αγώνα θα πάρουν τους 3 βαθμούς οι Αγ.Ανάργυροι,αφού βάσει προγράμματος παίζουν με τον Ακαδημο. 




          Β'κατηγορία(17η αγ.) 
          1ος όμιλος 


Η Ειρήνη Πετρούπολης που προηγείται στη βαθμολογία υποδέχεται τον Κένταυρο Βριλησσίων, ενώ ο 2ος Άφοβος θα παίξει με την ΑΕ Γλυφάδας. 
  
Δύσκολη έξοδος για τον Αθηναϊκό που θα παίξει με το Κουκάκι,ενώ ο Αγ.Θωμάς θα υποδεχτεί τον Φοίνικα Περιστερίου και τα Ιλίσσια 2004 θα παίξουν στο Περιστέρι με τον Ηρακλή. 

Ο ΓΣ Καισαριανής υποδέχεται τον ουραγό Πήγασο Πατησίων, η Κορωνίδα τη Χρυσούπολη,και ο Ατλας Κυψέλης το Καλαμάκι. 



          2ος όμιλος 



Η Λυκόβρυση που βρίσκεται στην κορυφή υποδέχεται τον Απόλλωνα Χαλανδρίου, ενώ δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Αγιαξ Ταύρου θα δώσει ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου. 
  
Τα Πετράλωνα θα υποδεχτούν τον Γκυζιακό,ενώ ο Αττικός θα παίξει στα Μελίσσια με την τοπική ομάδα. 

Η Αλσούπολη περιμένει την ΑΕ Περιστερίου,ενώ ενδιαφέρον ματς θα γίνει στην Κυψέλη μεταξύ Αστέρα Εξαρχείων και Αρμενικής. 
  
Ο Κεραυνός Αγ.Βαρβάρας θα υποδεχτεί τον Κρόνο Αθηνών,ενώ ο ΑΟΝ Αργυρούπολης θα παίξει με τον ουραγό Φωστήρα Καισαριανής. 



          3ος όμιλος 




Ο πρωτοπόρος Μικρασιατικός έχει τον πρώτο λόγο υποδεχόμενος τη Δάφνη Παλ.Φαλήρου,ενώ στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Παπάγος υποδέχεται τον Βοτανικό. 
  
Ο Αρης Πετρούπολης θα παίξει εκτός με τον Αστέρα Ζωγράφου,ενώ δυνατό ματς θα γίνει στο Ηράκλειο μεταξύ του τοπικού Ερμή και της Τερψιθέας. 

Στο τοπικό ντέρμπι η Κηπούπολη θα παίξει με την Ανθούπολη, ενώ η Άμιλλα θα υποδεχτεί την Ελευθερούπολη. 
  
Ο Ατρόμητος Χαλανδρίου υποδέχεται τον Παράδεισο,και ο ουραγός Αίμος Πετρούπολης θα παίξει με τη Λαύρα Αργυρούπολης. 



          Γ'κατηγορία(14η αγ.) 
          1ος όμιλος 



Ο Πανιώνιος Καισαριανής που είναι στην κορυφή, θα παίξει εκτός με τον Ηρακλή Πετρούπολης,ενώ η Πέρα Κλούμπ υποδέχεται τα Πατήσια. 
  
Στο τοπικό ντέρμπι ο ΑΟ Ιλίου θα παίξει με την ΑΕ Ιλίου,και τα Βριλήσσια θα παίξουν εκτός με τη Δάφνη Αθηνών. 

Ο Κεραυνός Πετρούπολης υποδέχεται τον ουραγό Ολυμπιακό Κυψέλης, ο ΠΟΨ τον Διαγόρα Αιγάλεω και ο Κεραμεικός το Δάσος Χαϊδαρίου. 



          2ος όμιλος 



Ο πρωτοπόρος και αήττητος Τριφυλλιακός υποδέχεται τον Νεοπεντελικό,ενώ στο τοπικό ντέρμπι η ΑΕ Αιγάλεω παίζει με τον Ορφέα Αιγάλεω. 
  
Ο Κρόνος Αιγάλεω περιμένει τον Αετό Καλλιθέας, και ο Αρίωνας τον Ιπποκράτη. 

Τα Ταταύλα έχουν εύκολο έργο απέναντι στον ουραγό Αίαντα Αθηνών,και ο Γαλαξίας υποδέχεται την Αναγέννηση Πετρούπολης.Οι Αμπελόκηποι έχουν ρεπό. 



          3ος όμιλος 



Ο πρωτοπόρος Άτταλος παίζει εκτός με τον ΑΟ Κωφών,ενώ στο ντέρμπι της ημέρας ο Αρης Χολαργού υποδέχεται τον Υμηττό. 
  
 Ο Χαλκηδονικός που εκτός έχει μόνο νίκες,θα παίξει στο Καλαμάκι με τη Νίκη Αλίμου και στο ντέρμπι του Βύρωνα ο Αρης θα παίξει με τον Βύρωνα. 

Δυνατό ματς μεταξύ Κηφισιάς 2010 και Ν.Σμύρνης,το Μαρούσι θα παίξει με την Ιεράπολη και ο Φοίνικας Καλλιθέας με τη Θύελλα Περιστερίου. 




          4ος όμιλος 



Το Γαλάτσι υποδέχεται τον Πλάτωνα και θέλει να κάνει το 14 στα 14. 
  
Στο ντέρμπι της ημέρας ο Λαρισαϊκός υποδέχεται την Κοψαχείλα,ενώ ο Προμηθέας θα παίξει στο Περιστέρι με την Τόλμη. 

Μεγάλο ενδιαφέρον στα ματς Αθηναΐδα-ΑΕ Μεταμόρφωσης και Νέα Ζωή-Πανθησειακός,ο Απόλλων 2006 θα παίξει με το Παγκράτι,και το πρόγραμμα κλείνει με την Περιστεριώτικη μάχη μεταξύ Πράσινων Πουλιών και Απόλλωνα. 








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top